Chrome Pointer

Hemmakväll

   Jag skulle egentligen gå på MineCon idag, men den här veckan har inte varit nådig. Jag har haft panikattacker nästan varje dag och att sitta hemma i min egen håla nu på kvällen var nog det bästa jag kunde göra för att få vila lite. I morse fick jag krama lite på hästar också eftersom jag våldgästade Siri Moonbears ridskola, det var välbehövt - massor av fina hästar och en cool anläggning!
 
   Jag tänkte spela in ett par videomanus till uppkommande videor, SSO-relaterat på både svenska och engelska. Det är en intressant grej - jag är aldrig nervös då jag spelar in SSO Ride Through, men jag är JÄTTENERVÖS då jag ska spela in saker enligt manus. Det behövs dock för att jag inte ska svamla för mycket (har testat lite fram och tillbaka). Jag tror jag blir nervös över att jag har en sån grym tidspress också. Jag har liksom bara x antal timmar per månad där jag kan spela in saker, och jag har haft problem med att klippa det efteråt också pga trassel med högtalare/hörlurar. Det ska bli skönt med ett par högtalare som bara finns och fungerar utan trassel... jag hämtade ett par högtalare att låna bara över helgen idag men tror ni inte att mina gamla skräphögtalare bestämde sig för att fungera igen bara för att jag skulle byta dem?! De används därmed fortfarande och jag köper nya på Black Friday.
 
   Medan jag sitter och försöker få ordning på mina manus och nerver önskar jag er en nice kväll och jag dyker upp igen i morgon!






Filipa

Hoppas du mår bättre snart!❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.