Chrome Pointer

Hemligheter under Halloween

   Jag ÄLSKAR Easter Eggs, men det här är första gången jag gjort en video om dem! Denna släpptes i måndags kväll på min engelska kanal.
   Det är ju en vecka kvar på Halloweenfirandet - tror ni det dyker upp något nytt och Halloween-igt idag?
 


Filipa

Vet inte, men hoppas animationerna kommer (även om det såklart är möjligt att de kommer inom de närmsta veckorna istället)! Tycker din video var jättebra, hade aldrig upptäckt den läskiga pumpan i hemstallet annars😂

Alyssa Shyfall

Jag älskar att SSO lägger in såna grejer man bara hittar. Första gången jag gick in i spolspiltan efter Halloween-uppdateringen blev jag vettskrämd av pumpan xD Var inte bered på att något sånt fans där.

Lilly Underwood

Amanda sa att det skulle vara något i hemstallet, så jag letade runt och ändå blev jag livrädd för pumpaskrället xD

Selma flowerpaw

Haha hade aldrig märkt grisen och pumpan om jag inte hade tittat på videon, superbra video!! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.