Chrome Pointer

Har ni sett de här?

   Häromdagen försökte jag sortera lite i alla miljoner bildmappar jag har för bilder till Jorvikipedia då jag snubblade över lite concept art till SSO som jag sparat på mig. Några av SSO's Concept Artists har ju egna sociala medier där de kan dela med sig av vissa saker lite som en portfolio för t ex framtida jobb. Jag hittade verk från två olika artister (varav en nu inte jobbar kvar på SSO längre som som gjorde fin konst under arbetstiden) och tänkte dela med mig av det jag hittat!
 
   Just de här tre bilderna är målade av Matilda från concept-teamet då hon var praktikant på SSO (hon är numera anställd) och de går att hitta på bland annat hennes Tumblr som ni hittar HÄR! Matilda har bland annat gjort laddningsskärmarna man ser i spelet under resor, som t ex in i hemstallet eller till och från Jorvik City.
 
 
 
 


Lilly Underwood

Men åh, så mysiga bilder! Den översta är ju så otroligt trevlig. Saknar stora, lummiga ängar och kullar faktiskt. Vi har ju Sydhoven åtminstone, men meeer vill vi ha! :D

Elizaveta Shadowbell

Gud vad fina, sådant vill vi nog ska komma i framtiden! ;D Det ser ju för mysigt ut!

Filipa

Vad fint! Skulle inte tacka nej till landskapet där uppe i spelet, så mysigt! Kom att tänka på en grej när jag såg vindkraftverken (det är iaf vad jag tror det heter), Jorvik verkar inte ha någon riktig energikälla egentligen😂 Om de nu har det så har jag iaf missat den. De har inga vattenkraftverk, inga solpaneler och inga vindkraftverk, och det är ju bara G.E.D och Dark Core som gräver efter olja... Iochförsig använder de väl inte så mycket energi, de flesta npc:er har ju inte ens en mobil... Men aja, fattar att det troligen skulle förstöra stämningen i spelet lite om det fanns en stor fabrik som spydde ut rök (därmed inte sagt att det inte får komma det i ett uppdrag, och att man typ ska stoppa det (iaf om det är G.E.D:s eller Dark Cores)) eller om alla floder var uppdämda, men det var bara en fundering😊Ha det bra❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.