Chrome Pointer

Har ni sett de här?

   Häromdagen försökte jag sortera lite i alla miljoner bildmappar jag har för bilder till Jorvikipedia då jag snubblade över lite concept art till SSO som jag sparat på mig. Några av SSO's Concept Artists har ju egna sociala medier där de kan dela med sig av vissa saker lite som en portfolio för t ex framtida jobb. Jag hittade verk från två olika artister (varav en nu inte jobbar kvar på SSO längre som som gjorde fin konst under arbetstiden) och tänkte dela med mig av det jag hittat!
 
   Just de här tre bilderna är målade av Matilda från concept-teamet då hon var praktikant på SSO (hon är numera anställd) och de går att hitta på bland annat hennes Tumblr som ni hittar HÄR! Matilda har bland annat gjort laddningsskärmarna man ser i spelet under resor, som t ex in i hemstallet eller till och från Jorvik City.
 
 
 
 


Lilly Underwood

Men åh, så mysiga bilder! Den översta är ju så otroligt trevlig. Saknar stora, lummiga ängar och kullar faktiskt. Vi har ju Sydhoven åtminstone, men meeer vill vi ha! :D

Elizaveta Shadowbell

Gud vad fina, sådant vill vi nog ska komma i framtiden! ;D Det ser ju för mysigt ut!

Filipa

Vad fint! Skulle inte tacka nej till landskapet där uppe i spelet, så mysigt! Kom att tänka på en grej när jag såg vindkraftverken (det är iaf vad jag tror det heter), Jorvik verkar inte ha någon riktig energikälla egentligen😂 Om de nu har det så har jag iaf missat den. De har inga vattenkraftverk, inga solpaneler och inga vindkraftverk, och det är ju bara G.E.D och Dark Core som gräver efter olja... Iochförsig använder de väl inte så mycket energi, de flesta npc:er har ju inte ens en mobil... Men aja, fattar att det troligen skulle förstöra stämningen i spelet lite om det fanns en stor fabrik som spydde ut rök (därmed inte sagt att det inte får komma det i ett uppdrag, och att man typ ska stoppa det (iaf om det är G.E.D:s eller Dark Cores)) eller om alla floder var uppdämda, men det var bara en fundering😊Ha det bra❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.