Chrome Pointer

Fripps böcker

 
   Tog ni alla referenser från Fripps boksamling?
  • Jon: En Jarls äventyr är ett spoof på Bilbo: En hobbits äventyr som är en prequel till Sagan om Ringen. Jarlatrilogin är ju som bekant en mashup mellan Sagan om Ringen och Star Wars.
  • Palle Rosengren och fallet med den enorma stenen drar åtminstone mina tankar till Kalle Blomkvist då stenen kan vara Stormumriken... jag har dock dålig koll på Kalle Blomkvist så jag är inte säker på om det är riktigt så, men jag vet dock att Rövarspråket först dök upp i boken "Kalle Blomkvist lever farligt" och Lisa pratade rövarspråket senare i uppdragen. (För er som inte vet så är Kalle Blomkvist en av Astrid Lindgrens karaktärer)
  • Jerry Trotter och den brinnande kaffekoppen fortsätter från tidigare Jerry Trotters - Jerry Trotter och de smartas sten, Jerry Trotter och fången från Alcatraz och Jerry Trotter och halvblodshingsten.
 
 
 
 
   Btw helt orelaterat men ändå nice - Blogg.se har nu en ny app som faktiskt är användbar! Den är ett sjukt stort lyft från den förra appen och har dessutom en bättre design som är mer användarvänlig, you go BloggEsse!


Daniela Silvergarden

Jerry Trotter och Palle Rosengren förstod jag men inte "Jon: En Jarls äventyr" :)

Lilly Underwood

Den där i mitten hann jag inte med och läsa när jag gjorde uppdragen, tycker SSO är riktigt fyndiga ibland, haha! xD

Filipa

Älskar SSO:s tolkning på Harry Potter ”Jerry Trotter”, min hästnördiga hjärna garvar sönder varenda gång eftersom ”trotter” ju betyder ”travare” på engelska!😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.