Chrome Pointer

Fripps böcker

 
   Tog ni alla referenser från Fripps boksamling?
  • Jon: En Jarls äventyr är ett spoof på Bilbo: En hobbits äventyr som är en prequel till Sagan om Ringen. Jarlatrilogin är ju som bekant en mashup mellan Sagan om Ringen och Star Wars.
  • Palle Rosengren och fallet med den enorma stenen drar åtminstone mina tankar till Kalle Blomkvist då stenen kan vara Stormumriken... jag har dock dålig koll på Kalle Blomkvist så jag är inte säker på om det är riktigt så, men jag vet dock att Rövarspråket först dök upp i boken "Kalle Blomkvist lever farligt" och Lisa pratade rövarspråket senare i uppdragen. (För er som inte vet så är Kalle Blomkvist en av Astrid Lindgrens karaktärer)
  • Jerry Trotter och den brinnande kaffekoppen fortsätter från tidigare Jerry Trotters - Jerry Trotter och de smartas sten, Jerry Trotter och fången från Alcatraz och Jerry Trotter och halvblodshingsten.
 
 
 
 
   Btw helt orelaterat men ändå nice - Blogg.se har nu en ny app som faktiskt är användbar! Den är ett sjukt stort lyft från den förra appen och har dessutom en bättre design som är mer användarvänlig, you go BloggEsse!


Daniela Silvergarden

Jerry Trotter och Palle Rosengren förstod jag men inte "Jon: En Jarls äventyr" :)

Lilly Underwood

Den där i mitten hann jag inte med och läsa när jag gjorde uppdragen, tycker SSO är riktigt fyndiga ibland, haha! xD

Filipa

Älskar SSO:s tolkning på Harry Potter ”Jerry Trotter”, min hästnördiga hjärna garvar sönder varenda gång eftersom ”trotter” ju betyder ”travare” på engelska!😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.