Chrome Pointer

Fortsätter med concept

   Som en fortsättning på gårdagens inlägg om concept är här några bilder målade av SSO's tidigare Concept Artist Marina. Som ni ser arbetade hon mycket med det visuella bakom Jorvik City under åtminstone en del av sin tid på Star Stable. Ni hittar hennes portfolio genom att klicka HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Btw, egentligen lite orelaterat, men då jag försökte komma på var tusan jag hittat bilderna och Googlade runt upptäckte jag att Marina också har släppt ett album för några år sedan - hade inte en aning! Ni kan lyssna på och även köpa hennes musik HÄR.


Filipa

Hur duktig får man vara!😍❤️ Så fint, om jag kunde rita ens hälften så där fint skulle jag vara överlycklig! All cred till er som ritar sånt här, ni är så sjukt duktiga!❤️

Amanda Rainwood

"Yes, he's left-handed." Omg 😂

Carolina Queenpoulos

Hej Esme! TYcker din blogg är väldigt bra och den hjälper mig mycket! Tillexempel fiskekartan och championattiderna.

MVH/Freia

Lilly Underwood

Jag vill bo på Jorvik, punkt!

Elizaveta Shadowbell

Wow! Tänk vad mycket SSO teamet gör för oss, jag är så amazed!! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.