Chrome Pointer

Fin dag, det här

   Jag har varit uppe sedan tidigt och idag jobbar jag bara halvdag, så jag är rätt klar med dagens måsten och kan påbörja min helg. NIIIICE!
 
   Jag hade nog tänkt spela in några nya avsnitt med Penny, men jag kommer avvakta och invänta att animationerna uppdateras lite för det känns så onödigt att spela in något nu då vi nog alla håller med om att det inte ser så bra ut som det borde. Jag har inte så mycket annat att säga om saken, det känns inte som att någon är riktigt nöjd, varken vi eller SSO-teamet, så jag väntar med spänning på fler tweaks!
   Istället ska jag försöka spela in något annat. Jag jobbar på lite olika projekt till båda mina kanaler, men det ska planeras och skrivas och spelas in och redigeras och allt vad det nu är. Min svenska kanal kommer ju ligga lite efter om jag inte spelar in nya avsnitt med Penny, men det är också dags att börja med en ny extra spelserie nu då jag är klar med Harry Potter och Fenixordern. Exakt vilken det blir vet jag faktiskt fortfarande inte, det beror nog på vad som blir enklast att göra... Jag har lite lättare att ordna nytt material till min engelska kanal eftersom den inte är centrerad på berättande på samma sätt som min svenska, så det lär bli så att jag i perioder fokuserar mer på den ena än den andra.
 
   På tal om andra spel hade The Sims sin sista livestream inför släppet av Cats & Dogs igår. Jag hoppade in på Twitch av en slump och satt sedan som klistrad - de nya byggobjekten är fantastiska! Jag skrek rakt ut flera gånger haha, det ska bli så sjukt roligt att få bygga med föremålen! Vilken tur att jag hann få ordning på min nya dator känner jag, för jag kunde ju knappt spela The Sims på min tidigare x) Mitt enda problem är att jag inte kan spela något nästa helg, för jag ska vara kattvakt... åt en av världens sötaste katter though, så jag kommer nog överleva!
 
   Ash och Esme ute på Pandoriaresa


Carolina Queenpoulos

Håller med om att de är skönt med helg. Snygg bild för den delen!

MVH/Freia

Lottie Snöfödd

Är ju nyfiken, när kommer det en bild på datorn. Den låter ju onekligen rätt häftig! =D

Sedan kan jag tipsa om att https://starstable.ifokus.se
har fåptt ett rejält uppsving med en ny, duktig sajtvärd, Minna Moonchild, som verkligen gör ett hästjobb.

Svar: Det kommer! :D
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Random grej, men jag kan svära på att SSO uppdaterat starthästens snabba galopp något. Huvud och hals rör sig inte riktigt lika stelt längre? Kanske bara jag som inbillar mig? :o

Svar: Hm, tvivlar starkt på att de ändrat hästar OCKSÅ efter den här enorma uppdateringen... men jag har inte märkt något alls själv faktiskt!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.