Chrome Pointer

Esmes hus - Trädgården

   Under förra veckan byggde jag ju ett hus åt Esme i The Sims 4 och nu är det dags att börja gå igenom det!
 
   Det här är alltså utsidan! Det finns två ingångar till trädgården, en på var sida av huset. Vi ska igenom gången till höger.
 
   I den stängda delen av trädgården finns en stor uteplats, en vanlig pool och en uppvärmd pool.
 
   ÄLSKAR hur den här uteplatsen blev! Hade lite problem med taket ovanför den bara, måste researcha hur jag ska lösa det för framtida byggen. Vet att det gör!
 
   Soffa och fåtöljer bland massor av blommor. Glasdörren leder in till köket.
 
   Den uppvärmda poolen ligger i skuggan av ett stort träd med lyktor hängades från genarna. Nu ska vi igenom grinden långt framme mot vänster för att komma till den öppna delen av trädgården.
 
   I den här delen av trädgården finns flera anlagda rabatter och även en damm.
 
   Bakom de stora fönstren finns köket och en liten läshörna - man kan alltså sitta i en fåtölj med trädgården precis intill sig.
 
 
 
 
   Precis som alla mina byggen går det här att ladda ner i Galleriet, och precis som alltid är mitt EA-ID Monokerus!






Alva Lionrock

Åh vad snyggt! Där skulle man lätt kunna bo!

Filipa

Så fint !😍 Jag gillar att inreda simshus (även om jag tagit en paus just nu), men är allmänt sämst på att bygga, ehe... Brukar sluta med att jag låter mina gubbar flytta in i ett färdigt eller nerladdat hus 😂

Victoria Ironfire

Jag vill inget mer än att ladda ner huset, men jag vet inte hur man gör. Kan någon sim spelar sims 4 förklara hur man gör eller tipsa om en video som visar hur man gör. Tacksam för svar.

Svar: http://monokerus.se/2017/february/hur-man-anvander-galleriet-i-the-sims-4-2.html
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.