Chrome Pointer

Esmes hus - Hall och vardagsrum

   Välkommen in! Hela undervåningen är en enda stor, öppen planlösning där vardagsrum samsas med kök, läshörna och i hörnet där bakom tvn finns husets stora toalett.
 
   Esme har inte särskilt mycket pryttlar omkring, men resväskor finns alltid nära till hands för att lätt kunna kasta ner grejer om man nu ska ut på äventyr.
 
   Om man med ryggen mot ytterdörren vänder sig till höger finns trappen till överväningen samt en läs/pysselhörna. Fullt med färgglada kuddar att sitta på!
 
   Till vänster om dörren ligger vardagsrum och kök.
 
   Vardagsrummet är inte väldigt stort, men det räcker mer än väl - tv, spelkonsol och ljudsystem.
 
   Huset finns att ladda ner från Galleriet och ni kan se en video tour HÄR!
 


Paula Lowball

Du kanske har skrivit detta någon stans men isåfall har jag missat det ;)
Det jag undrar är vad du spelar in dina Youtube videor med?
Mvh Paula Lowball

Eva Bunnyland

Gud vad fint det är *-* Vill bo där på riktigt haha!
En fråga hur mycket kostar Sims och kan man ha det på Mac?
Svar på Paulas fråga: Hon spelar in med Fraps

Cecilia Gladefield

Ser jättefint ut *.* <3 Älskar alla små detaljer.Klassiskt men väldigt färgglatt och mysigt :D

Paula Lowball

Tack så mycket Eva!

Emmy Lightlord

Wow, när man var borta från denna bloggen tillräckligt länge för att tro att man nu kan designa hus i SSO. Kanske dags att kika in i spelet snart hahah

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.