Chrome Pointer

Det här med kritik vs hat

   Jag ska sitta och jobba lite extra nu på kvällen för att kunna vara ledig mer i morgon, men jag tänkte lämna er med en post jag skickade upp på Instagram för en stund sedan - för att påminna att det är så otroligt onödigt med hatfulla kommentarer, även om man är lite besviken.
 
 
 

EVERYONE IS ENTITLED TO THEIR OWN OPINION - But none of you were raised by wolves. You wouldn't want your teacher to say mean things about your school work, right? It's not difficult being nice, even if you don't like something! #EsmeSays

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@esmesilverforce) Nov 2, 2017 kl. 11:06 PDTFilipa

Otroligt bra skrivet på din insta, håller med dig till 100%! Det är ALDRIG okej att vara rent ut sagt taskig mot någon, oavsett om man är anonym eller inte! Man måste komma ihåg att SSO-teamet inte är några datorer utan människor, med riktiga känslor. Och man måste inte tycka om allt, men att klaga utan något konstruktivt syfte endast avsett för att trycka ner folk... Om man nu tyckte mindre bra om något så kan man göra som du förklarade på din insta: komma med feedback om VARFÖR det inte var bra, och vad de kan göra för att åtgärda detta istället för att bara klaga och hata. Så snälla, tänk till en gång extra innan ni skickar er kommentar/ert medelande. Tack!❤️Sprid kärlek istället, var schyssta och ge feedback med en trevlig ton! Det var allt jag hade att säga, ha det bra❤️

Lilly Underwood

Precis!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.