Chrome Pointer

Det här med gamla vs nya hästar

   Jag tycker att pintoaraberna från igår är SÅ SNYGGA och jag älskar klarheten i deras färger, men något som jag så hemskt gärna skulle vilja se i spelet nu är en uppdaterad version av denna häst. Min isabellfärgade arab heter Helios och han var min favorit under väldigt lång tid - men han håller inte måttet jämfört med spelets nya araber. Som jag har sagt många gånger förr har jag köpt mina hästar för att jag verkligen gillar dem, så jag vill ju gärna ha med dem in i den nya eran av hästar...
 
   Högt upp på min önskelista - en ny version av Helios!
 
   Ni ser ju hur länge sedan det här var, det här var de förrförra animationerna vilka försvann ur spelet under våren 2016 x)


Lilly Underwood

Eller hur! Dessutom önskar jag remake på de Andalusierhästar som står hos Jarlassons. Har haft ögon på rödfuxen sen den kom till spelet - LÄNGE SEDAN - men inte riktigt haft lust att köpa då den redan var utdaterad när jag väl hade tillgång till Star Coins senare. Hoppas!

Svar: Jag med! Har haft ett namn åt fuxen på lut i flera år men väntar och hoppas på en ny version av den...
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Yes yes yes! :D Vill även väldigt gärna ha en uppdaterad version av den tigrerade araben, det är säkert många som inte håller med men jag tycker den är superhäftig! Rastypisk eller inte kvittar egentligen i det här fallet, kan man ha en blå häst som *POFF* skiftar färg så kan man ha en tigrerad arab!

Svea duskbook

När de ändå handlar om hästar så

Skulle du kunna rida runt på tex alakasam ,raitchu och wealie vet inte hur det stavas tack om du svarar❤️

Svar: Är inte särskilt intresserad av Alakazam med tanke på att han är en av de gamla hästarna, men både Raichu och Weavile används vid tillfälle!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.