Chrome Pointer

Artikel om Star Stable

   På Aftonbladet finns idag en artikel om SSO där det finns kommentarer från Marcus Thorell Björkäng (IP Director), Christoffer Ring (Social Media/PR Manager) och Tilda Pandapoulos (som jag och Game Master Ylva försökt adoptera på flera event vi har hängt på). Helt klart läsvärd (även om det faktiskt finns faktafel i artikeln - spelet finns idag på 12 språk, inte 14.)
 
  Läs artikeln genom att klicka HÄR!
 
   (På bilden till höger ser ni GM Doris som bland annat varit på både Comic Con och Hästens Dag)


Lottie Snöfödd

Kul att det uppmärksammas så ordentligt!
En sak som däremot fick mig att höja ena ögonbrynet var talet om vilken vänlig community vi har, och att; "Personalen håller koll på att ingen skriver olämpliga saker. Det är ett bra hörn av internet där barnen kan leka och utvecklas"

Visst finns det koll i form av GM:s och moderatorer, men det är ofta en ganska rå ton i chatten ändå. Tycker de målar upp det lite för rosaskimmrande faktiskt.

I övrigt en toppenartikel, och jag hoppas fler nappar på det och börjar uppmärksamma SSO. För det är episkt!

Lilly Underwood

"– Vi har gjort en lång resa. När vi lanserade spelet 2011 och öppnade portarna till världen så såg vi att åh, elva personer är online! Men så tittade vi oss omkring och märkte att sju av dem satt här på kontoret, säger Marcus Thorell Björkäng."

Kan inte sluta skratta xD

Amanda Rainwood

Ärligt talat tycker jag att hemsidan borde vara lite tydligare med att huvudstoryn innehåller magi och att allt inte är som det verkar. Det finns liksom folk som påstår att de ska spela "hästspelet Star Stable", följt av att personen tramsar runt i spelet i tjugo minuter och sedan loggar ut för gott för att denne helt enkelt inte vet bättre..

Det skulle vara roligt att kika förbi kontoret själv någon gång, kan dock tänka mig att det är ganska busy där i nuläget. Och så ska man ju lyckas ringa också utan att få ett nervöst sammanbrott.. x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.