Chrome Pointer

Artikel om Star Stable

   På Aftonbladet finns idag en artikel om SSO där det finns kommentarer från Marcus Thorell Björkäng (IP Director), Christoffer Ring (Social Media/PR Manager) och Tilda Pandapoulos (som jag och Game Master Ylva försökt adoptera på flera event vi har hängt på). Helt klart läsvärd (även om det faktiskt finns faktafel i artikeln - spelet finns idag på 12 språk, inte 14.)
 
  Läs artikeln genom att klicka HÄR!
 
   (På bilden till höger ser ni GM Doris som bland annat varit på både Comic Con och Hästens Dag)


Lottie Snöfödd

Kul att det uppmärksammas så ordentligt!
En sak som däremot fick mig att höja ena ögonbrynet var talet om vilken vänlig community vi har, och att; "Personalen håller koll på att ingen skriver olämpliga saker. Det är ett bra hörn av internet där barnen kan leka och utvecklas"

Visst finns det koll i form av GM:s och moderatorer, men det är ofta en ganska rå ton i chatten ändå. Tycker de målar upp det lite för rosaskimmrande faktiskt.

I övrigt en toppenartikel, och jag hoppas fler nappar på det och börjar uppmärksamma SSO. För det är episkt!

Lilly Underwood

"– Vi har gjort en lång resa. När vi lanserade spelet 2011 och öppnade portarna till världen så såg vi att åh, elva personer är online! Men så tittade vi oss omkring och märkte att sju av dem satt här på kontoret, säger Marcus Thorell Björkäng."

Kan inte sluta skratta xD

Amanda Rainwood

Ärligt talat tycker jag att hemsidan borde vara lite tydligare med att huvudstoryn innehåller magi och att allt inte är som det verkar. Det finns liksom folk som påstår att de ska spela "hästspelet Star Stable", följt av att personen tramsar runt i spelet i tjugo minuter och sedan loggar ut för gott för att denne helt enkelt inte vet bättre..

Det skulle vara roligt att kika förbi kontoret själv någon gång, kan dock tänka mig att det är ganska busy där i nuläget. Och så ska man ju lyckas ringa också utan att få ett nervöst sammanbrott.. x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.