Chrome Pointer

Är året snart slut?!

   Varför går tiden så otroligt fort? Känns som att jag inte hinner med något som jag tänkt mig och ändå har jag knappt ett liv, haha. Drömmen om eget boende hägrar fortfarande för att jag ska kunna bli mer effektiv med min kreativitet though...
   Det är nu bara sju uppdateringar kvar i SSO under det här året och i dem ska vi få:
  • Nya hästar
  • Nya frisyrer
  • Nya kläder? (Häxhatten var ju ny... kommer det mer?)
  • Fler springande husdjur
  • MISTFALL
   För att inte tala om juluppdateringarna... och snö. Jag ser verkligen inte fram emot snön i år! Minns ni då Epona öppnade och vi fick typ en vecka i grönskan innan snön slog till? Och sen då snön försvann buggade några växter sönder och behöll sina vintertexturer i flera månader. Usch usch usch, hoppas att snön kommer typ veckan innan julafton och försvinner snabbt igen... Mistfall har sett så coolt ut på de få bilder vi sett, vill inte att en massa snö ska komma i vägen för all grönska.
 
   Vi får väl se vad som händer under de kommande veckorna då. Mistfall är ju det jag längtar efter allra mest, men vi vet ju att det är MINST tre veckor kvar eftersom det ska komma i december...
 
   Vi avslutar morgonens funderingar med en bild på en hard core Alex som sätter Dark Core-snubbarna på plats!


Filipa

Mm, om jag får gissa tror jag att hästarna också kommer någonstans i december, men det är bara en gissning. Jag längtar självklart mest efter Mistfall och de nya hästarna, men sen så längtar jag även efter de nya frisyrerna. Mitt nuvarande hår på min karaktär började se lite skumt ut efter uppdateringen, det ser grått ut (plus att det går in i henne när hon gör animationer). Hoppas de nya inte har detta problem, om de inte har det kommer jag byta direkt...

Lilly Underwood

*håller tummarna för en Marwari*

Amanda Rainwood

*joinar Lilly Underwood i tumhållandet for en Marwari*

Jag hoppas att de långa hårstilarna rättas till i samband med att nya frisyrer släpps, som det ser ut nu står håret ut från karaktärens rygg i en båge vilket inte är särskilt snyggt. Är i vilket fall som helst väldigt tagg på nya hår med fräscha texturer!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.