Chrome Pointer

Ah, spelkväll!

   Jag åkte till jobbet extra tidigt i morse för att kunna åka hem extra tidigt för att spela spel. Jag borde ha en Mat-och-sov-och-ÅK-HEM-klocka, typ som Skalman alltså, haha. Precis hemkommen och har käkat middag, nu ska jag klippa en video som ska upp på min engelska kanal på torsdag (tror inte ni vill missa den) + en som ska ut nästa vecka, och sen ska jag spela The Sims. Jag har inte hunnit bygga något sedan Cats & Dogs kom ut, jag har bara lattjat runt och försökt lära mig Create a Pet.
 
   Hoppas ni har haft en nice måndag!
 
   Esme och Glòin


Filipa

Ja det har jag haft, tackar tackar. Har levlat min nya häst lite, en shire som jag döpte till MegaKing aka Kingen. En herre som är lika snäll som han är stor, och som vill sin ryttare väl. Dock är han inte så förtjust i att hoppa (mitt försök att ursäkta varför jag kraschade i typ varenda hinder ehe, men man får faktist skylla ifrån sig i spel😅😂), små kryss och stockar går bra men så fort det är mer än en meter är det som om han tror att det bor en krokodil under hindret🙄... Han är alltså inte så förtjust i att hoppa utan håller sig hellre till dressyr och mysiga skogsritter. Men alltså, jag är helt kär i färgen!😍 Han är den svarta med lykta, höga strumpor och en fläck under magen, så fin! Den finaste shirehästen enligt mig, så nöjd med honom!

Renee E

Längtar tills du börjar posta The Sims Hundar och Katter videos på din engelska kanal!!

Lottie Snöfödd

Det finns både Borzoi och Italian Greyhound. Snacka om lycka!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.