Chrome Pointer

Wow!

   Jag har haft en lång dag och om ni sett min Instastory (@esmesilverforce) kanske ni har listat ut var jag hängde ett tag innan jag till slut pallade ta mig hem.
 
   Idag hände massor i SSO-väg! Dels kom det nya uppdrag som kräver att man bygger rykte innan man ens får tillgång till dem. Det var åratal sedan det hände sist och jag har saknat det! Jag gillar att få jobba lite, tycker det är bättre än att man gör klart hela uppdateringen på tio minuter. Hoppas att det inte var en engångsgrej, jag tycker att det ger en känsla av att man har mer att göra.
   Sen ekorrarna! Ekorrarna! Jösses vad de ser söta ut! Jag är ju en husdjurssamlare så jag ska ha allihop. Har inte loggat in än men har sett bilder och de verkar ha rätt intressanta animationer? Åååh, tycker det är så kul med de här små detaljerna som gör helheten så cool!
 
   Sist men absolut inte minst är SSO's nya sponsorprogram! Alla ryttare med tillgång till en häst och som är mellan 13-20 år kan alltså ansöka om att få bli sponsrade av Star Stable i ett år, och det som då ingår är sponsrade Star Stable-ridkläder samt träningstillfällen för riktigt duktiga ridinstruktörer. Eller ridinstruktör, enligt texten på hemsidan kan man lika gärna hålla på med trav eller voltige så det verkar som att precis vem som helst som håller på med någonsin som har med hästar att göra har en chans att delta!
   Jag är nu förstås för gammal för att delta, men vilken chans det här är! Det låter riktigt coolt och det är en jättefin chans att få utveckla sig som hästmänniska, och dessutom får man en chans att synas i sociala medier i samarbete med Star Stable. Enligt teasern som släpptes på SSO's Insta och YouTube tidigare i veckan verkar det som att Pontus Westergren är en del av satsningen, och om ni inte hört om honom är han en duktig hopptränare som håller träningar runt Stockholm/Nacka/Värmdö (vad jag vet!). Det bidrar till att jag får en seriös vibe av det här - jag har tittat på ett par hoppträningar med Pontus och han vet verkligen vad han håller på med. Om ni vill läsa mer om satsningen kan ni göra det HÄR.
 
   Nu ska jag sätta mig med lite videoinspelningar, och jag taggar för i morgon då jag är ledig. Tjoho!






Hedvig Highcamp

Pontus håller träningar här uppe i norr också (Luleå, Skellefteå osv), har tränat för han flera gånger och han är grym! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.