Chrome Pointer

Wihihihi!

   Det var ju Eurovision igår! Första delfinalen. Jag missade mer än hälften eftersom jag var ute på middag men med tanke på låtkvalitén i delfinalen var jag inte så ledsen mer än att jag missade Epic Sax Guy. Jag har ju taggat i månader på att se honom tillbaka i ESC! Tack och lov gick Moldavien vidare så han dyker ju upp i finalen på lördag, men ändå...
 
   Idag är det dags för mer information om Spirit! Om det har med uppdateringen i sig att göra är tveksamt - det kom nya hästar förra veckan och det har än så länge aldrig efter närmare 300 uppdateringar kommit nya hästar två veckor i rad till spelet. Men vi får se!
   Jag ska iväg på upptåg efter jobbet så jag kommer väl hem lite sent, men jag är nyfiken och ska försöka täcka det som släpps om Spirit då jag väl är hemma igen!
 
   Esme och Knightley - denna bild passar utmärkt med tanke på hur svinigt kallt det var i Stockholm igår, hugaligen!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.