Chrome Pointer

Wihihihi!

   Det var ju Eurovision igår! Första delfinalen. Jag missade mer än hälften eftersom jag var ute på middag men med tanke på låtkvalitén i delfinalen var jag inte så ledsen mer än att jag missade Epic Sax Guy. Jag har ju taggat i månader på att se honom tillbaka i ESC! Tack och lov gick Moldavien vidare så han dyker ju upp i finalen på lördag, men ändå...
 
   Idag är det dags för mer information om Spirit! Om det har med uppdateringen i sig att göra är tveksamt - det kom nya hästar förra veckan och det har än så länge aldrig efter närmare 300 uppdateringar kommit nya hästar två veckor i rad till spelet. Men vi får se!
   Jag ska iväg på upptåg efter jobbet så jag kommer väl hem lite sent, men jag är nyfiken och ska försöka täcka det som släpps om Spirit då jag väl är hemma igen!
 
   Esme och Knightley - denna bild passar utmärkt med tanke på hur svinigt kallt det var i Stockholm igår, hugaligen!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.