Chrome Pointer

Spirit kommer till Star Stable

   Den där "vilda" kommentaren från Matilda och GM Ylva i onsdags verkar ha avslöjats för omvärlden nu! En teaser släpptes bara för en liten stund sen på SSO's YouTube där Matilda pratar om att Spirit har skapats till Star Stable. På onsdag får vi alltså veta mer om exakt vad det är som händer!
 
   Den Spirit som pratas om är dock inte samma häst som från långfilmen, om någon nu tror det. Den här hästen har en bläs och vad jag har hört är det sagt att den originala Spirit var hans pappa. Denna häst är alltså med i Dreamworks nya Netflixserie vid namn Spirit Riding Free. Jag har varit skeptisk till serien sedan den avslöjades och nu släpptes den igår. Den är ju helt klart riktad till en annan publik än mig, men jag överlevde att se det första avsnittet. Jag kommer dock inte fortsätta se den, haha. Jag har växt ur hästserier vid det här laget!
   Jag har sett mååånga som varit fly förbannade över den här serien för att den förstör långfilmen för dem, men jag förstår inte riktigt argumentet eftersom det här är en helt annan häst. Det är dock möjligt att kritikerna inte förstått det och istället tror att Dreamworks satsat på en totalt reboot av hästen som innebar även en färgförändring.
   Ska bli riktigt spännande att se exakt vilken roll Spirit får i SSO!
 


Rachel Mcbell

Blev rätt så förvånad av detta haha, förväntade verkligen inte Spirit i SSO.
Är dock lite besviken på att sonen också heter Spirit men annars tycker jag serien är helt okej men inget för mig heller.

Alyssa Shyfall

Jag ÄLSKAR filmen om Spirit och Rain. Tyckte serien var helt ok men det känns inte riktigt som den Spirit jag känner till.

Svar: Nej det är klart, det är ju inte samma häst eller ens samma karaktärer alls!
Esmeralda Silverforce

EvaBunnyland

Har inte sett Spirit (en del kommer kanske vara typ VA men nej jag kollar inte på så mycket filmer så ja) men har också sett EXTREMT många kommentarer på YouTube-kanalen som säger t ex:
"Ni förstör Spirit! Den där nybörjarflickan ska inte kunna rida på Spirit, bara Little Creek kan ju det!"
Men asså va? Det handlar inte ens om Spirit, det här är inte Spirit, det är Spirit Riding Free! Asså... -.-
Okej det är ju lite knäppt att sonen också heter Spirit och jag tycker dom som gjorde Netflixfilmen kunde ha gjort det lite bättre, då inte både far och son kan heta Spirit. Detta gör det också mer förvirrande, man kan lätt blanda ihop filmerna och tänka att nej Spirit kan ju inte bli riden av vem som helst!
Men det var iaf min åsikt!

Svar: DreamWorks gjorde verkligen en enorm tabbe med att döpa hästen till samma sak...
Esmeralda Silverforce

EmmyPandastone

Hej, Jag tycker verkligen att det var roligt att de lagt till spirit i sso eftersom ja älskar serien o filmen. Jag tycker dock att det är lite svårt att hitta honom, jag undrar om du har tid om du kanske kan skriva vart han är på olika tider och så? Tacksam för svar :DD

Molly Shadowdrake

Emmy Pandastone, Det står på jorvikipedia😊Jag tycker om serien men asså liite mer för yngre barn. Jag menar Lucky bara hoppade upp sen kunde hon bara rida Sprit som ingen annan egentligen kunde rida🙃Men det var en kul grej att göra av sso💓

Emma Kingleaf

Hej!
Jag tycker allt är jätte bra med Spirit man får ju vara med vänner och men hjälps åt. Tycker det är jätte roligt att hon rör sig! Han ser så på något set verklig ut. Och filmen är så HIMLA bra så det finns inte! Alla spelare hjälps åt och det känns bra för innan var det rätt mycket bråk i chatterna.
MVH Emma Kingleaf!<3

Maja och Nova

jag gillar att spirit har kommit till sso. jag vill att alla som inte har star coinns ska få spirit en då för jorvickchilings de är veldigt oretvist att alla inte kan få pirit tycker jag.sso VENLIGA HELSNINGAR MAJA OCH NOVA

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.