Chrome Pointer

Senaste redigeringen!

   Jag borde verkligen ta itu med sidan om mina hästar, men det här med motivation, ni vet... Saknar dessutom bilder på hästar som Sweetie och Darkrai som jag helt enkelt inte haft någon lust att göra redigeringar på än. Här har ni åtminstone min senaste häst, Goldeen.
 


Frida Ironfield

Hej! Jag älskar sso och din blogg men i höstas i oktober tror jag så ändrade sso så att dom inte har stöd för direct x utan open gl 3,0 istället. Jag kan spela det men det laggar sönder. Jag undrar vilken dator du spelar på och om du har haft det problemet eller vet vad jag ska göra. PS jag har försökt hitta om jag kan ladda ner open gl 3,0 men jag hittar inte vart jag ska göra det eller om det går... Tack på förhand

Svar: Open GL går inte att ladda ner, utan du måste antingen byta ut ditt grafikkort till ett som stödjer Open GL eller helt enkelt skaffa en ny dator!
Esmeralda Silverforce

Felicia Fishnose

Uttalas det Golden eller Goldieen

Julia Undernest

Jättefin! Namnet passar väldigt bra också.

P.S. Du är bäst!

Felicia Fishnose

Är den döpt efter en pokemon

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.