Chrome Pointer

Senaste redigeringen!

   Jag borde verkligen ta itu med sidan om mina hästar, men det här med motivation, ni vet... Saknar dessutom bilder på hästar som Sweetie och Darkrai som jag helt enkelt inte haft någon lust att göra redigeringar på än. Här har ni åtminstone min senaste häst, Goldeen.
 


Frida Ironfield

Hej! Jag älskar sso och din blogg men i höstas i oktober tror jag så ändrade sso så att dom inte har stöd för direct x utan open gl 3,0 istället. Jag kan spela det men det laggar sönder. Jag undrar vilken dator du spelar på och om du har haft det problemet eller vet vad jag ska göra. PS jag har försökt hitta om jag kan ladda ner open gl 3,0 men jag hittar inte vart jag ska göra det eller om det går... Tack på förhand

Svar: Open GL går inte att ladda ner, utan du måste antingen byta ut ditt grafikkort till ett som stödjer Open GL eller helt enkelt skaffa en ny dator!
Esmeralda Silverforce

Felicia Fishnose

Uttalas det Golden eller Goldieen

Julia Undernest

Jättefin! Namnet passar väldigt bra också.

P.S. Du är bäst!

Felicia Fishnose

Är den döpt efter en pokemon

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.