Chrome Pointer

Sadelväskorna!

   Esme och Darkrai kikar på den nya butiken
 
   Ååååh vad jag är glad över de många nya sadelväskorna som kom till spelet igår! Jag var inne och tittade på dem nu och köpte 19 (!) stycken! Nu finns det så många bruna sadelväskor så jag äntligen kan börja röra mig bort från svart utrustning även med Penny (som kanske inte ska få 19 nya sadelväskor, men åtminstone 2-3 stycken så jag kan matcha lite ny utrustning åt henne men ändå alltid låta henne ha med et husdjur). En av sadelväskorna matchar dessutom min absoluta favoritwesternsadel, och det kom dessutom tre väskor som passar tre av mina andra favoriter (en brun och en svart med fårskinnspadd i sitsen samt den svarta från julkalendern med fårskinnnspadd under sadeln).
 
   Först en massa nosgrimslösa träns, nu en drös sadelväskor. Helt underbart! Har ni köpt någon ny väska?
 
 


Eva Bunnyland

Jag har inte köpt någon än då jag kände mig extremt fattig (speciellt efter att ha köpt en ekorre) och jag kände inte för någon att jag var typ WOW OMG JAG MÅSTE HA DEN direkt men jag kommer nog köpa någon i framtiden :)

Quinn Catforce

Jag ska köpa, men har inte speciellt mycket sc, och kan inte bestämma vilka jag ska ta. Såg 2 st igår som ser ut att kaaanske matcha Chabby-chic sadeln, men det är så dumt att kameravinklarna inte visar hästen från högersida, hur man än ställer sig, så det går inte att se ordentligt😕 Annars är de jättefina!😍🙈

Hanna Moosebell

OMG! vart har du köpt din hjälm? *-*

Piper Archyard

Så härligt att se att du fortfarande regerar SSO-bloggvärlden, Esme. Må din gnista aldrig slockna!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.