Chrome Pointer

Nytt TS4-pack i morgon!

   Jag ringde chefen på mitt sommarjobb idag.
   Jag: När vill ni att jag ska komma egentligen?
   Chefen: Så snart som möjligt, kom hit bara!
   Jag: Va fint, hur länge vill ni ha kvar mig då?
   Chefen: Till den 25.
   Jag: Okej...
   Chefen: Augusti.
 
   Ser ni, jag behöver inte planera mitt liv. Min boss bestämmer hela min sommar (och hennes man frågar mig alltid ivrigt om jag fått sparken från mitt vanliga jobb så jag kan flytta till deras gård och jobba där istället).
   Skämt åsido, jag ska vara borta nån vecka utspritt då och då under sommaren. Ska bli så skönt att spendera massa tid med hästar!
 
 
   I morgon släpps det senate game packet till The Sims 4 och jag är riktigt pepp! Jag har kikat runt på webben för att se vilka nya föremål som kommer i packet och det finns massor av fina grejer som jag knappt kan vänta på att använda. Känns som att det satsas mycket på att kunna skapa väldigt hemtrevliga hem just nu, och det har jag absolut ingenting emot! Men, mina drömpack vore dels ett pack med husdjur (precis som alla TS4-spelare vill ha), dels ett pack med historiska föremål så att man kunde bygga ännu mer realistiska herrgårdar och slott. Det vore nice!
   Ska ni köpa det nya packet som kommer i morgon?
 






Matilda Southtree

Ja jag tänker inte skaffa sims 4 om det inte finns hästar! Men när hästar kommer, då kan jag fundera på om jag ska köpa!

Smulan

Haha! Som ovanstående kommentar sitter jag bara och väntar på att husdjurspaketet ska komma till sims 4 xD

Sabrina Eastforest

Själv spelar jag fortfarande sims 3 husdjur då kan man ha hästar, även enhörningar :) funderar på att köpa fler prylpaket från den serien xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.