Chrome Pointer

Nya kläder

   Det här året har det kommit väldigt lite nya kläder - men av det som kommit finns det lite jag verkligen gillar!
 
   De här Converseliknande skorna har redan hunnit bli mina favoriter! Eller ja, jag föredrar alltid stövlar, men jag tycker desa skor är snyggare än "gympaskorna".
 
 
 
 
   Förra året kom det kläder varannan vecka och hästutrustning varannan vecka. Jag tyckte det blev lite mycket, särskilt eftersom det till slut kändes lite som att det kom kläder bara för att och det var rätt sällan jag tyckte att det som kom verkligen var snyggt. Nu är det tvärtom - kläderna kommer väldigt sällan men det är imo väldigt snyggt! Kanske lite för sällan though, jag skulle gilla om det dök upp nya kläder/utrustning åtminstone en gång i månaden.
   Det enda jag saknar är matchande schabrak. Personligen klarar jag mig jättebra utan matchande sadel och träns för jag kör på klassiskt brunt eller svart, men schabrak och benlindor saknar jag väldigt ofta då det kommer nya kläder. För min del skjuts många snygga kläder i spelet längre in i garderoben för att de blir svåra att matcha med hästen, men aja.
 
   Vad tycker ni om de kläder som kommit till spelet i år?


Hedda Snowfire

Jag ÄLSKAR de nya kläderna i spelet och ser som dig hellre att det kommer lite mer sällan men att det då är mer "fina kläder" (alla tycker olika)
Önskar dock att vi fick garderoben uppdaterad så man kunde få plats med mer saker!

Deborha Turtlehand

Hej! Jag ska ha en presentation i skolan på torsdag. Den ska vara 5-10 minuter lång. Och jag ska prata om Starstable och bakgrunden till spelet. Har läst på Jorvikipedia...

( Tur att Jorvikipedia finns <3 )

Hinner man verkligen på så kort tid berätta om starstable när det finns så mkt man skulle kunna berätta. Vad tycker du att är viktigt att ha med? Och som är intressant att lyssna på. Huvudstoryn är ju intressant ;)

Svar: Jodå, man hinner absolut berätta om spelet på den tiden. Viktigast bestämmer man bäst själv, men jag kan tycka det är kul att prata om hur viktigt spelet är i gamingvärlden då väldigt få spel riktar sig enbart till tjejer!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.