Chrome Pointer

Ny animation!

   I onsdags fick sig våra karaktärer en ny animation! Nu sitter man inte och håller i osynliga tyglar då man rider utan träns längre - utan man håller en hand i manen! Hur charmigt?
 
   Ut på tur sent igår
 
   Jag blir alltid lite glad i min mörka själ då gamla saker i spelet förbättras. Den här animationen är helt beroende på hästens träns, så även om man använder sadel håller hon fortfarande handen i manen så länge som man inte har ett träns. Jag älskar det! Nu vore det bara helt ljuvligt om barbackaanimationen ändrades så att hon sitter längre fram, inte pressar ner hälen så mycket och slutar rida lätt i traven - för omöjligt kan det inte vara nu då vi vet att det här går, right?


Natalie Skyland

Blir så glad när såna här små detaljer fixas ^^ Det känns som att sso verkligen ''bryr sig'' och försöker (Fast det gör de ju ändå alltid cx) Även om det bara är småsaker så blir det liksom mycket bättre :)

Fiona Underland

Alltså, den där barbacka-animationen finns inte alls i mitt spel. O.o

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.