Chrome Pointer

Ny animation!

   I onsdags fick sig våra karaktärer en ny animation! Nu sitter man inte och håller i osynliga tyglar då man rider utan träns längre - utan man håller en hand i manen! Hur charmigt?
 
   Ut på tur sent igår
 
   Jag blir alltid lite glad i min mörka själ då gamla saker i spelet förbättras. Den här animationen är helt beroende på hästens träns, så även om man använder sadel håller hon fortfarande handen i manen så länge som man inte har ett träns. Jag älskar det! Nu vore det bara helt ljuvligt om barbackaanimationen ändrades så att hon sitter längre fram, inte pressar ner hälen så mycket och slutar rida lätt i traven - för omöjligt kan det inte vara nu då vi vet att det här går, right?


Natalie Skyland

Blir så glad när såna här små detaljer fixas ^^ Det känns som att sso verkligen ''bryr sig'' och försöker (Fast det gör de ju ändå alltid cx) Även om det bara är småsaker så blir det liksom mycket bättre :)

Fiona Underland

Alltså, den där barbacka-animationen finns inte alls i mitt spel. O.o

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.