Chrome Pointer

Nu så!

   Jag är ju kattvakt över helgen men är hemma för att spela in lite videor och testa den nya orienteringen innan jag åker tillbaka till katten. Tycker det låter som en kul grej med orientering trots att jag avskyr det IRL (sist jag provade på sporten var i högstadiet då jag blev ihopparad med en tjej jag inte kände som spenderade hela turen med att klaga, tjuvröka och låta mig läsa kartan, vilket ledde till att vi hamnade en kilometer åt helt fel håll och fick vandra tillbaka med bara en enda kontroll avklarad; jag säger ju att jag har sämre lokalsinne än en mindre begåvad snigel!) - men det finns mycket som är roligare i spel än vad det är på riktigt.
 
 
   Nu ska jag in i spelet för att jaga Spirit för allra sista gången - wish me luck!






Emelie

Jag är beundrad med Spirit. Men jag kan inte köpa honom än eftersom att jag inte har tillräckligt med Star coins.

Victoria Ironfire

Jag tycker faktiskt att orientering är rätt så kul, fast mellan 4-6 så var vi i samma skog med RIKTIGA stigar och inte ett miniatyr träsk. Men det är ju klart att jag gillar det. Jag är typ son en vandrande karta.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.