Chrome Pointer

Kallter och fjordingar

   Det har varit ett galet tjat om fjordingar ända sedan Penny Kinglee klev in i spelet strax innan julen 2014, och nu är det inte väldigt långt kvar innan det kanske blir en...
 
 
 
   På tal om en annan videorelaterad grej - sedan SSO's musik släpptes på Spotify har många av oss som håller på med videor från spelet råkat ut för Copyright Claims, vilket innebär att vi inte kan tjäna pengar på videor som har SSO's musik i sig. För såna som mig som faktiskt har YouTube som jobb (det är mitt extrajobb, men det är fortfarande en viktig del av min inkomst) är sånt väldigt oroande, och SSE lovade genast att försöka lösa saken så att vi alla kan fortsätta göra videor med spelet utan problem. Nu är det löst! Det är lugnande och det är också skönt att SSE tog det här på så stort allvar att det löste sig relativt fort. Det innebär alltså att man återigen kan använda sig av all SSO's musik i sina videor utan att oroa sig över det där läskiga "du har brutit mot upphovsrättslagen"-meddelandet! Tjoho!






Felicia

Fast det enda som händer är väl att man inte kan tjäna pengar på de klipp som innehåller musik som inte är din egen/musik med fri licens?
Vilket är en självklarhet. Man kan ju inte tjäna pengar på andras verk.

Svar: SSE har varit noggranna med att hålla sin musik öppen, för att bjuda in spelare till att använda deras material. De arbetade både hårt och snabbt för att hjälpa till då flera av oss fick copyright claims och det är väldigt tydligt att de uppskattar att deras musik används av deras spelare!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.