Chrome Pointer

Här är jag igen!

   Har haft ett par långa och sena dagar men nu ser det lugnare ut. I helgen ska jag vara kattvakt åt min syster, men eftersom hon bor väldigt nära mig kommer jag sitta hemma och jobba med mina videoinspelningar och traska över till henne för att sova hos katten.
 
   Jag har till hälften spelat in en Spiritvideo och ska ta sista vändan om den i morgon kväll eller nån gång på lördag. Är så arg över att jag aldrig kan spela in mina videor när jag vill! Försökte spela in innan jobbet tidigare i veckan men det var så tidigt så Spirit fanns inte ens att hitta i spelet...
 
   På tal om Spirit så verkar det som att han faktiskt har ett schema? Det är först nu man börjat kunna se mönstret, och vad jag har märkt så har han haft samma schema idag som han hade förra torsdagen. Verkar alltså som att han har ett schema för varje dag! Det blir ett Jorvikipediafix alltsåledes, men inte idag. Idag ska jag dricka te och glo på Netflix för att förbereda för en lång dag i morgon.


Vilda Hawkheart

Jag är inte alls taggad på helgen, det ska vara 20+ grader och jag ska jobba vilket betyder så mycket kunder att man får panik :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.