Chrome Pointer

Här är jag igen!

   Har haft ett par långa och sena dagar men nu ser det lugnare ut. I helgen ska jag vara kattvakt åt min syster, men eftersom hon bor väldigt nära mig kommer jag sitta hemma och jobba med mina videoinspelningar och traska över till henne för att sova hos katten.
 
   Jag har till hälften spelat in en Spiritvideo och ska ta sista vändan om den i morgon kväll eller nån gång på lördag. Är så arg över att jag aldrig kan spela in mina videor när jag vill! Försökte spela in innan jobbet tidigare i veckan men det var så tidigt så Spirit fanns inte ens att hitta i spelet...
 
   På tal om Spirit så verkar det som att han faktiskt har ett schema? Det är först nu man börjat kunna se mönstret, och vad jag har märkt så har han haft samma schema idag som han hade förra torsdagen. Verkar alltså som att han har ett schema för varje dag! Det blir ett Jorvikipediafix alltsåledes, men inte idag. Idag ska jag dricka te och glo på Netflix för att förbereda för en lång dag i morgon.


Vilda Hawkheart

Jag är inte alls taggad på helgen, det ska vara 20+ grader och jag ska jobba vilket betyder så mycket kunder att man får panik :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.