Chrome Pointer

Goons på vift

 
   Jag var inte väldigt positiv i min review över de senaste huvuduppdragen, men en sak som jag tyckte var riktigt cool var Dark Core-snubbarna. Jag har många gånger genom åren pratat om att jag gillar att se konsekvenser av spelets uppdrag, typ som Vingårdens Trädgård som man bygger själv, och det som hände här var att mellan dag ett och två av uppdragen så märker man faktiskt av en skillnad - för Dark Core-snubbarna traskar faktiskt runt i Fort Pinta och håller vakt eftersom Ödesryttarna har stulit en av deras färjor.
 
 
   Mer sånt här! Jag älskar då man märker att det vi gör i spelet påverkar miljön i spelet. Jag hoppas fortfarande lite lowkey på att man en dag får ta lite dynamit och spränga bort den fula skylten med Kembell som överskuggar Moorland, men till dess kommer jag fortsatt ge ifrån mig uppskattning var gång som man märker av att spelet erkänner vår närvaro på Jorvik.


Cecilia Gladefield

Längtar oxå tills när vi kan få bort skylten xD Logistik sett borde de ha försvunnit från Moorlandstallet för länge sedan...Samma sak med oljefältet. Om man som spelare besegrat dem så borde de ge sig av. De har ingen anledning att stanna kvar då de har blivit skyldiga till brott med bevis mot sig. Dock får man inte glömma att polisstyrkan på Jorvik är inte så värst effektiv eller närvarande så man får väl hoppas på att vi får det i uppdrag senare. För om man inte gör det själv blir det aldrig gjort. Jorvikbor är ju Jorvikbor ;))

Vivien Northriver

Hej Esme!
Jag har gjort ett quiz om dig på Quiz me!
Det skulle vara ascoolt om du kunde göra quizet, speciellt i en video!
Hoppas du gillar det, för jag är ett Esme-Superfan!!
Länken är: https://www.quizme.se/test/esmeralda-silverforce-quiz_187492/

Hälsningar: Vivien Northriver aka. Ditt superfan!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.