Chrome Pointer

Goons på vift

 
   Jag var inte väldigt positiv i min review över de senaste huvuduppdragen, men en sak som jag tyckte var riktigt cool var Dark Core-snubbarna. Jag har många gånger genom åren pratat om att jag gillar att se konsekvenser av spelets uppdrag, typ som Vingårdens Trädgård som man bygger själv, och det som hände här var att mellan dag ett och två av uppdragen så märker man faktiskt av en skillnad - för Dark Core-snubbarna traskar faktiskt runt i Fort Pinta och håller vakt eftersom Ödesryttarna har stulit en av deras färjor.
 
 
   Mer sånt här! Jag älskar då man märker att det vi gör i spelet påverkar miljön i spelet. Jag hoppas fortfarande lite lowkey på att man en dag får ta lite dynamit och spränga bort den fula skylten med Kembell som överskuggar Moorland, men till dess kommer jag fortsatt ge ifrån mig uppskattning var gång som man märker av att spelet erkänner vår närvaro på Jorvik.


Cecilia Gladefield

Längtar oxå tills när vi kan få bort skylten xD Logistik sett borde de ha försvunnit från Moorlandstallet för länge sedan...Samma sak med oljefältet. Om man som spelare besegrat dem så borde de ge sig av. De har ingen anledning att stanna kvar då de har blivit skyldiga till brott med bevis mot sig. Dock får man inte glömma att polisstyrkan på Jorvik är inte så värst effektiv eller närvarande så man får väl hoppas på att vi får det i uppdrag senare. För om man inte gör det själv blir det aldrig gjort. Jorvikbor är ju Jorvikbor ;))

Vivien Northriver

Hej Esme!
Jag har gjort ett quiz om dig på Quiz me!
Det skulle vara ascoolt om du kunde göra quizet, speciellt i en video!
Hoppas du gillar det, för jag är ett Esme-Superfan!!
Länken är: https://www.quizme.se/test/esmeralda-silverforce-quiz_187492/

Hälsningar: Vivien Northriver aka. Ditt superfan!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.