Chrome Pointer

Find a way med Fina Way

   Okej, jag gillar puns, okej? Poängen är ändå orienteringen som kom till SSO för inte alls länge sedan. Jag tyckte att det var en riktigt kul grej! Mitt enda klagomål är att det var väldigt kort. Jag gillar då spelet testar nya saker och ger oss mer att göra, men det hade varit kul om man hade möjlighet att välja mellan kanske tre olika lopp, låt oss säga med tre, fem eller sju kontroller eller något sånt. Det är en jättebra grej att kontrollerna slumpas ut så att man får lite variation då man spelar loppet, men jag tycker nog att tre kontroller var lite för lite.
 
   Esme och Porthos hälsar på Fina Way för första gången
 
 
   Vad tyckte ni om orienteringen?
 
 


Eva Bunnyland

Håller med! Verkar kul men vore roligare med fler kontroller... :/

Alyssa Shyfall

Jag tycker om orientering irl och att det kom till spelet var en jättekul grej, men det vore kul om det var fler kontroller än bara tre. Men vem vet. Det kanske blir fler i framtiden. Man vet ju aldrig vad sso-temet hittar på😃

Deborah Turtlehand

Det här har inget med inlägget men jag brukar kika in här varje dag men varje gång som jag gillar inläggen försvinner de??
Vill ju liksom gilla bra inlägg :)

Svar: Försvinner? Skulle du vilja skicka print screens på före- och efter till min mail? Vore fantastiskt så jag kan undersöka det lite!
Esmeralda Silverforce

Piper Archyard

Tycker precis som Alyssa, väldigt mycket om orientering. Däremot tycker jag att det är väldigt lite kartläsning för att det ska kunna kallas för orientering. Hade hellre velat fått koordinationer eller inte haft tillgång till "spelarpilen" på kartan så man ser var man är. För nu är det lite bara styra mot markeringen och återvända Fler kontroller hade också varit nice (Y)

Quinn Catforce

Jättekul! Men håller med om att den är lite kort...🤔😅

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.