Chrome Pointer

En otaggad påsk

   Jag hade tänkt göra påskuppdragen i påskas, men jag tröttnade fort då jag märkte att man inte fick någon xp. Och mycket mat. Alla sorters matbelöningar är värdelösa för mig eftersom jag använder mig av stallhjälpen, och jag tröttnade faktiskt till den grad att jag inte ens orkade leta fram de roligare belöningarna.
   Jag tycker det är mysigt med SSO's högtider, men jag skulle önska att man tjänade mer på att göra uppdragen så att man faktiskt får någon belöning av att göra dem och inte bara gör dem "bara för att". Jag har ju visserligen gjort alla de här högtidsuppdragen rätt många gånger vid det här laget, men man vill ju ta till vara på de grejer som kommer till spelet. Det krävs bara något för att ge lite motivation...
 
   Hur ser er motivation ut med SSO's högtidsuppdrag?
 
    Halloween gav jag också upp på i höstas. Hade enorma problem med att hitta spöken trots hjälp och kartor och till slut kände jag att det inte var värt besväret...


Cecilia Gladefield

Jag har en form av hatkärlek till dem xD Som gammal spelare så har jag gjort dem så många gånger så att man tröttnat. Dock samtidigt är det nostalgiskt och tradition att fira högtiderna i spelet så är kluven ^^' Det är valfritt att göra dem, belöningarna är i princip samlings objekt för samlare. ;) Om man verkligen inte orkar är det bara att strunta i dem. Jag brukar kolla upp yt-videos och bara leta efter de ägg/spöken som ger belöningar som inte är mat. Mat belöningar har jag inget intresse för xD
Får klura vidare på hur man kan piffa upp högtiderna så att de äldsta spelarna inte tröttnar helt på dem ^^

EvaBunnyland

När jag gör uppdrag vill jag att dom ska ge XP, för annars blir jag extremt trött på dom. När det inte är mat (jag har också stallhjälp så jag behöver inte mat över huvudtaget) är det bara högtidsaker och får jag inte XP tillpåköpet så tröttnar jag helt, speciellt om det inte kommer så mycket nya grejer. Blev SR våren 2016 så har gjort påskuppdragen 2 gånger, och många har gjort dom ännu fler gånger. Så jag tycker att högtiderna ska piffas upp lite mer. Det där med Galloper Thompson till exempel!

Juliette Shadowstar

Själv undviker jag helst uppdrag om de inte ger xp men ibland gör man dem ändå bara som tradition xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.