Chrome Pointer

Den nya sportfriesern...

 
   Det är officiellt, Esme Silverforce ska för första gången sälja en häst! Ååååh vad jag blev glad över den tigrerade Sportfriesern igår! Min kära Porthos får sig en välförtjänt uppgradering så fort som jag kan logga in härnäst.
   Precis det här har jag hoppats på sedan det började komma uppdaterade hästar! Jag är inte superförtjust i Morganhästarna (jag äger bara en trots att det finns många i spelet - jag föredrar de Engelska fullbloden!) så jag vet inte om jag kommer köpa fuxen, och jag har inte lust med en till islandshäst just nu. Men Porthos får sig ett lyft! Åtminstone framåt helgen.
 
   Bye bye Porthos, kan knappt vänta på att plocka hem den nya hästen medden snyggare kroppen och de nya animationerna! (Och med ben som faktiskt blir raka då de slår i marken)
 
   Nyfiken på vad Matilda och GM Ylva pratade om i videon också, under de sista sekunderna. Vad tror ni händer nästa vecka egentligen?
 
 
   Jag tror att jag börjar reagera på pollen ute, för jag är väldigt låg och lite sådär halvsjuk. Kul.  Fortsatt lite segt från mitt håll alltså!


Wilma

Jag hoppas att det kommer något typ av uppdrag nästa vecka! Helst i Jorvik City då det har stått stilla där väldigt mycket på sistone :) Vill också veta mer om hur det går för Madison!

Vilda Snownight

Jag går bara och väntar på att kunna möblera sitt stall. Kanske inte det jag är mest intresserad över, men jag tror på att det kommer snart

Simone Moonfire

Hoppas på att det blir orientering nästa vecka...! Det försiggår ju oftast i det vilda!

Amaranta pinklee

jag tror typ vild hästarna liksom vild

elinbohman.blogg.se

Jag tycker att det är synd att ryttaranimationen på morganerna ser så 'vaggig' ut sedan de uppdaterade dem. Hade köpt fuxen direkt om de fixade till dem.

johanna

jag känner av pollen jag blir mest trött

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.