Chrome Pointer

Den nya sportfriesern...

 
   Det är officiellt, Esme Silverforce ska för första gången sälja en häst! Ååååh vad jag blev glad över den tigrerade Sportfriesern igår! Min kära Porthos får sig en välförtjänt uppgradering så fort som jag kan logga in härnäst.
   Precis det här har jag hoppats på sedan det började komma uppdaterade hästar! Jag är inte superförtjust i Morganhästarna (jag äger bara en trots att det finns många i spelet - jag föredrar de Engelska fullbloden!) så jag vet inte om jag kommer köpa fuxen, och jag har inte lust med en till islandshäst just nu. Men Porthos får sig ett lyft! Åtminstone framåt helgen.
 
   Bye bye Porthos, kan knappt vänta på att plocka hem den nya hästen medden snyggare kroppen och de nya animationerna! (Och med ben som faktiskt blir raka då de slår i marken)
 
   Nyfiken på vad Matilda och GM Ylva pratade om i videon också, under de sista sekunderna. Vad tror ni händer nästa vecka egentligen?
 
 
   Jag tror att jag börjar reagera på pollen ute, för jag är väldigt låg och lite sådär halvsjuk. Kul.  Fortsatt lite segt från mitt håll alltså!


Wilma

Jag hoppas att det kommer något typ av uppdrag nästa vecka! Helst i Jorvik City då det har stått stilla där väldigt mycket på sistone :) Vill också veta mer om hur det går för Madison!

Vilda Snownight

Jag går bara och väntar på att kunna möblera sitt stall. Kanske inte det jag är mest intresserad över, men jag tror på att det kommer snart

Simone Moonfire

Hoppas på att det blir orientering nästa vecka...! Det försiggår ju oftast i det vilda!

Amaranta pinklee

jag tror typ vild hästarna liksom vild

elinbohman.blogg.se

Jag tycker att det är synd att ryttaranimationen på morganerna ser så 'vaggig' ut sedan de uppdaterade dem. Hade köpt fuxen direkt om de fixade till dem.

johanna

jag känner av pollen jag blir mest trött

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.