Chrome Pointer

Den nya fluffiga katten

   Eller ny och ny, det har ju gått ett par veckor, men ändå. Jag har köpt på mig den nya kattungen från Frejas butik och äger återigen alla husdjur som går att äga i spelet!
 
   Typiskt med svart sadelväska, inte helt lätt att se katten... Här ser ni btw min nya Haflinger, som ska presenteras någon gång snart. Jag har jobbat med en redigering på henne i helgen men har inte haft motivation för att göra klart den.
 
   Den här katten tävlades från början ut på Instagram i en tävling där några få spelare vann den, och den släpptes för alla spelare ett par veckor efteråt. Jag tyckte det var ett riktigt bra koncept på pris, att några får något exklusivt som alla andra ändå får chans att köpa senare. Man får vara först med något utan att det blir något som skiljer en från alla andra just för att alla andra ändå har möjlighet att skaffa det senare, även om det då kanske är dyrt (79 SC tror jag att den här kostade).


Fiona Friendsea

Det här har ingenting att göra med inlägget.
Men, men, min fråga är:
Vart skapade du din blogg? Och vet du vart man kan skapa en bra hemsida gratis?

Svar: http://monokerus.se/2013/january/svar-pa-vanliga-fragor.html
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.