Chrome Pointer

Den nya fluffiga katten

   Eller ny och ny, det har ju gått ett par veckor, men ändå. Jag har köpt på mig den nya kattungen från Frejas butik och äger återigen alla husdjur som går att äga i spelet!
 
   Typiskt med svart sadelväska, inte helt lätt att se katten... Här ser ni btw min nya Haflinger, som ska presenteras någon gång snart. Jag har jobbat med en redigering på henne i helgen men har inte haft motivation för att göra klart den.
 
   Den här katten tävlades från början ut på Instagram i en tävling där några få spelare vann den, och den släpptes för alla spelare ett par veckor efteråt. Jag tyckte det var ett riktigt bra koncept på pris, att några får något exklusivt som alla andra ändå får chans att köpa senare. Man får vara först med något utan att det blir något som skiljer en från alla andra just för att alla andra ändå har möjlighet att skaffa det senare, även om det då kanske är dyrt (79 SC tror jag att den här kostade).


Fiona Friendsea

Det här har ingenting att göra med inlägget.
Men, men, min fråga är:
Vart skapade du din blogg? Och vet du vart man kan skapa en bra hemsida gratis?

Svar: http://monokerus.se/2013/january/svar-pa-vanliga-fragor.html
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.