Chrome Pointer

Då är man igång!

   Jag har börjat jaga Spirit! Jag gillar det här så mycket, och jag blev lite varm i själen av att kika in i globalchatten också. De som hängde där försökte sprida ut sig och täcka olika områden för att sedan kunna informera andra om var han höll hus - vad glad man blir över att alla verkligen går samman!
   Det verkar ju som att Spirit har ett slumpvis utsatt schema, åtminstone över olika dagar. VI får ju vänta till nästa torsdag innan vi på riktigt ser mönstret och vet om det är totalt slumpvis eller om det är olika tider specifikt för olika dagar, men just in case håller jag koll så vi kan lägga upp tiderna på Jorvikipedia om det nu visar sig att det är ett riktigt schema.
 
   Esme och Porthos har hjälpt Spirit att hitta en fin plats
 
   Nämen det här är så mysigt, gillar verkligen hur uppdragen är uppbyggda! Det kommer väl dröja ett par dagar innan jag kan köpa Spirit eftersom jag började idag, menmen!


Natalie Skyland

Började leta efter spirit igår, och det är jättekul ^^

Alyssa Shyfall

Tycker detta event är superkul. Vissa blir dock arga i globala då det är en hel del som frågar var Spirit är :( Men det är kul att se att så många samarbetar för att hitta honom :D

Angelica

Kommer Spirit att stanna kvar en vecka till?
Jag har försökt att kolla men det står inte på Star stables hemsida och så vidare!
Tacksam för svar!

Svar: Till alla som frågat har de svarat att eventet just nu gäller för obestämd tid, men de lär ju säga till innan det försvinner igen.
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Ja, det är ju lite roligt att alla samarbetar, men en störande del är ju att vissa passar på och ljuger om hans position, vilket gör många frustrerade och arga inklusive mig. Btw så är jag EXTATISK över att min häst idol har kommit till sso. Har drömt om det i typ all evighet. Fast jag är lite besviken att Dreamworks missade hans ål, men man ska väl inte klaga.

Wiktoria flowersky

När kommer schema för Spirit?
Svara gärna!

Svar: Det kommer inte komma här, men det finns på Jorvikipedia: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Spirit
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.