Chrome Pointer

Då är man igång!

   Jag har börjat jaga Spirit! Jag gillar det här så mycket, och jag blev lite varm i själen av att kika in i globalchatten också. De som hängde där försökte sprida ut sig och täcka olika områden för att sedan kunna informera andra om var han höll hus - vad glad man blir över att alla verkligen går samman!
   Det verkar ju som att Spirit har ett slumpvis utsatt schema, åtminstone över olika dagar. VI får ju vänta till nästa torsdag innan vi på riktigt ser mönstret och vet om det är totalt slumpvis eller om det är olika tider specifikt för olika dagar, men just in case håller jag koll så vi kan lägga upp tiderna på Jorvikipedia om det nu visar sig att det är ett riktigt schema.
 
   Esme och Porthos har hjälpt Spirit att hitta en fin plats
 
   Nämen det här är så mysigt, gillar verkligen hur uppdragen är uppbyggda! Det kommer väl dröja ett par dagar innan jag kan köpa Spirit eftersom jag började idag, menmen!


Natalie Skyland

Började leta efter spirit igår, och det är jättekul ^^

Alyssa Shyfall

Tycker detta event är superkul. Vissa blir dock arga i globala då det är en hel del som frågar var Spirit är :( Men det är kul att se att så många samarbetar för att hitta honom :D

Angelica

Kommer Spirit att stanna kvar en vecka till?
Jag har försökt att kolla men det står inte på Star stables hemsida och så vidare!
Tacksam för svar!

Svar: Till alla som frågat har de svarat att eventet just nu gäller för obestämd tid, men de lär ju säga till innan det försvinner igen.
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Ja, det är ju lite roligt att alla samarbetar, men en störande del är ju att vissa passar på och ljuger om hans position, vilket gör många frustrerade och arga inklusive mig. Btw så är jag EXTATISK över att min häst idol har kommit till sso. Har drömt om det i typ all evighet. Fast jag är lite besviken att Dreamworks missade hans ål, men man ska väl inte klaga.

Wiktoria flowersky

När kommer schema för Spirit?
Svara gärna!

Svar: Det kommer inte komma här, men det finns på Jorvikipedia: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Spirit
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.