Chrome Pointer

Byter digitalt mot verklighet

   Det är i hästväg alltså! Jag har ju mått dåligt under en längre tid och för stunden är det mycket hästar ute i verkliga livet som gäller i första hand, vilket leder till mindre sittande framför dator. Det är ändå skönt i det fina vädret och Aideen ska veta att jag behöver fler djur i min vardag och det räcker inte med att titta på videor på gulliga katter på lunchrasten. Just den här veckan är det dessutom Eurovisionvecka, och ni som hängt med här ett tag vet med er att denna vecka är helig. That's right. Sen råkade jag gå och få erbjudande om gratis mat ikväll så min dag idag består av att försöka lista ut hur jag ska få äta på restaurang men ändå hinna se hela första delfinalen av ESC. Ni hör, vilka problem va?! (OBS, spår av ironi kan förekomma)
 
  I morgon får vi alltså veta mer om den här Spirit-grejen! Vårt community har överlag varit galet negativt mot det här, vilket troligen mest ligger i att det är svårt att förstå att hästen i serien inte är densamma som den i filmen från 2002. Inte så konstigt egentligen, då jag först hörde om serien trodde jag att de gett Spirit en re-design. Är det inte lite konstigt att DreamWorks tagit en av sina mest älskade filmer och med väldigt dålig marknadsföring mot sina kunder gjort en tv-serie runt den? De hade sluppit så mycket hat och besvikna kunder om de bara varit tydligare med att berätta vad som var skillnaden mellan hästarna...
   Men exakt vad som händer i SSO vet vi ju inte. Vi kan gissa, men vi vet inte exakt. Ska bli spännande!
 
   Esme och Darcy


Sigrid Winterdotter

Ankungar är MYCKET sötare än kattungar, kattungar är mest korkade, haha. Ankor låter så gulligt när de springer och de är FÖR SÖTA med sina pluttenuttiga ögon och små näbbisar <3

Men angående Spirit, jag tycker att det var väldigt konstigt att döpa Spirits son till Spirit?

Vilda Snownight

Jag gillar inte riktigt idén till serien, trots att det är Sprits son Spirit. Men jag är väldigt positiv till hur det kommer att komma in i spelet!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.