Chrome Pointer

Byter digitalt mot verklighet

   Det är i hästväg alltså! Jag har ju mått dåligt under en längre tid och för stunden är det mycket hästar ute i verkliga livet som gäller i första hand, vilket leder till mindre sittande framför dator. Det är ändå skönt i det fina vädret och Aideen ska veta att jag behöver fler djur i min vardag och det räcker inte med att titta på videor på gulliga katter på lunchrasten. Just den här veckan är det dessutom Eurovisionvecka, och ni som hängt med här ett tag vet med er att denna vecka är helig. That's right. Sen råkade jag gå och få erbjudande om gratis mat ikväll så min dag idag består av att försöka lista ut hur jag ska få äta på restaurang men ändå hinna se hela första delfinalen av ESC. Ni hör, vilka problem va?! (OBS, spår av ironi kan förekomma)
 
  I morgon får vi alltså veta mer om den här Spirit-grejen! Vårt community har överlag varit galet negativt mot det här, vilket troligen mest ligger i att det är svårt att förstå att hästen i serien inte är densamma som den i filmen från 2002. Inte så konstigt egentligen, då jag först hörde om serien trodde jag att de gett Spirit en re-design. Är det inte lite konstigt att DreamWorks tagit en av sina mest älskade filmer och med väldigt dålig marknadsföring mot sina kunder gjort en tv-serie runt den? De hade sluppit så mycket hat och besvikna kunder om de bara varit tydligare med att berätta vad som var skillnaden mellan hästarna...
   Men exakt vad som händer i SSO vet vi ju inte. Vi kan gissa, men vi vet inte exakt. Ska bli spännande!
 
   Esme och Darcy


Sigrid Winterdotter

Ankungar är MYCKET sötare än kattungar, kattungar är mest korkade, haha. Ankor låter så gulligt när de springer och de är FÖR SÖTA med sina pluttenuttiga ögon och små näbbisar <3

Men angående Spirit, jag tycker att det var väldigt konstigt att döpa Spirits son till Spirit?

Vilda Snownight

Jag gillar inte riktigt idén till serien, trots att det är Sprits son Spirit. Men jag är väldigt positiv till hur det kommer att komma in i spelet!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.