Chrome Pointer

Bloggtips!

   En av mina favoritbloggare inom SSO-världen är tillbaka efter en paus, och jag tycker absolut ni ska kika in hos henne! Hon heter Piper Archyard och ni når hennes blogg genom att klicka på bilden nedan, som hon har gjort på sin Quarterhäst Aquila!
 
 
 
   (Jag är på jobbet men kommer dyka in här för att prata om veckans uppdatering ikväll!)


Alva Masterball

Jag tänkte göra en ride through på min YouTube-kanal. Har du något bra tips på vad man ska tänka på? Tycker du att det är försent att börja med en nu?
Hur har du tänkt när du gör din rode trough?

Svar: Det är aldrig försent att börja, men det kan ta lång tid innan man "hinner ikapp" eftersom spelet är så otroligt stort nu. Det kan vara bra att ha en plan så att man vet ungefär hur ofta man kommer kunna producera sina videor - kan man göra en video på fem minuter i veckan eller fyra på 30 min på samma tid? Det är bra att veta lite vart man vill med det innan man sätter igång.Det absolut viktigaste är att ha kul, och sen kommer det mesta på vägen. Jag kan en stor del av spelet nästintill utantill och därför kan jag planera mina avsnitt helt okej, men sen föredrar jag också att dela upp uppdragskedjor i olika videor för att inte blanda ihop saker och göra det förvirrande. Andra blandar gärna, som typ Stacy Place som ändå gör det jättebra. Det beror helt på hur du själv vill ha det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.