Chrome Pointer

Bloggtips!

   En av mina favoritbloggare inom SSO-världen är tillbaka efter en paus, och jag tycker absolut ni ska kika in hos henne! Hon heter Piper Archyard och ni når hennes blogg genom att klicka på bilden nedan, som hon har gjort på sin Quarterhäst Aquila!
 
 
 
   (Jag är på jobbet men kommer dyka in här för att prata om veckans uppdatering ikväll!)


Alva Masterball

Jag tänkte göra en ride through på min YouTube-kanal. Har du något bra tips på vad man ska tänka på? Tycker du att det är försent att börja med en nu?
Hur har du tänkt när du gör din rode trough?

Svar: Det är aldrig försent att börja, men det kan ta lång tid innan man "hinner ikapp" eftersom spelet är så otroligt stort nu. Det kan vara bra att ha en plan så att man vet ungefär hur ofta man kommer kunna producera sina videor - kan man göra en video på fem minuter i veckan eller fyra på 30 min på samma tid? Det är bra att veta lite vart man vill med det innan man sätter igång.Det absolut viktigaste är att ha kul, och sen kommer det mesta på vägen. Jag kan en stor del av spelet nästintill utantill och därför kan jag planera mina avsnitt helt okej, men sen föredrar jag också att dela upp uppdragskedjor i olika videor för att inte blanda ihop saker och göra det förvirrande. Andra blandar gärna, som typ Stacy Place som ändå gör det jättebra. Det beror helt på hur du själv vill ha det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.