Chrome Pointer

Beundrad!

   Yes, beundrad med Spirit! Kommer dock vänta med att köpa honom tills jag kan spela in det på video. AAAAARGH JAG BEHÖVER EGET BOENDE
  Kan alltså dröja, men jag är stressad över att inte kunna sköta min YouTube-kanal ordentligt pga min boendesituation (min kanal är ju mitt extrajobb, oavsett rolighetsfaktor är jag i behov av inkomst) så det är möjligt att jag får sitta tidigt någon morgon den här veckan och försöka spela in så  det är gjort och jag kan klippa ihop en video om det hela.
 
 
   Är det bara jag som fått den där Spiritlåten på huvudet btw? Kan inte sluta nynna på den och det är så irrriterande! Har fortfarande bara sett ett avsnitt av serien men låten fastnade, haha...


Kajsa Dragonroad

Jag vill bara beräta att när man "Köpt" Spirit så får man ett nytt uppdrag med Tori som inte syns i uppdrags loggen. kan vara bra att veta.

Matilda Southtree

Haha, du är inte ensam!
I'm gonna ride
I'm riding free
So come along, let's go along, come on the jorney with me
I'm gonna ride
I'm riding free
As long as I'm here with you I feel the spirit within me
(och lite yeah aaah elr nåt sånt)
Förlåt..!

Fredrik

Det räcker inte enbart att "köpa" Spirit. Det nya uppdraget finns bara om man också rider Spirit.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.