Chrome Pointer

Beundrad!

   Yes, beundrad med Spirit! Kommer dock vänta med att köpa honom tills jag kan spela in det på video. AAAAARGH JAG BEHÖVER EGET BOENDE
  Kan alltså dröja, men jag är stressad över att inte kunna sköta min YouTube-kanal ordentligt pga min boendesituation (min kanal är ju mitt extrajobb, oavsett rolighetsfaktor är jag i behov av inkomst) så det är möjligt att jag får sitta tidigt någon morgon den här veckan och försöka spela in så  det är gjort och jag kan klippa ihop en video om det hela.
 
 
   Är det bara jag som fått den där Spiritlåten på huvudet btw? Kan inte sluta nynna på den och det är så irrriterande! Har fortfarande bara sett ett avsnitt av serien men låten fastnade, haha...


Kajsa Dragonroad

Jag vill bara beräta att när man "Köpt" Spirit så får man ett nytt uppdrag med Tori som inte syns i uppdrags loggen. kan vara bra att veta.

Matilda Southtree

Haha, du är inte ensam!
I'm gonna ride
I'm riding free
So come along, let's go along, come on the jorney with me
I'm gonna ride
I'm riding free
As long as I'm here with you I feel the spirit within me
(och lite yeah aaah elr nåt sånt)
Förlåt..!

Fredrik

Det räcker inte enbart att "köpa" Spirit. Det nya uppdraget finns bara om man också rider Spirit.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.