Chrome Pointer

Asså helgen haha

   Jag som skulle spela in videor och grejer och istället slutade det med att jag var tvungen att jobba hela dagen igår... Idag ska jag iväg också så det här med mina videoinspelningar går fullkomligt åt pepparn, haha.
 
   Igår kväll sålde jag alltså en häst i SSO första gången! Min Frisiska Sporthäst Porthos fick sig en uppgradering och jag köpte in den nya hästen som kom i onsdags. Enorm skillnad! Jag är fortfarande inte 100% såld på de rörelser den nya Friesern har men det är en så enorm skillnad till det bättre från den gamla hästen ändå.
 
   Det här är ändå precis det jag velat sedan vi började få uppdaterade versioner av gamla hästar - att få chansen att köpa samma häst i ny modell. Tjoho säger jag och tycker faktiskt det är värt pengarna också. Vad tycker ni om saken?
 
 


Cecilia Gladefield

Jag tycker det är en jättebra möjlighet då många äldre hästar har riktigt fina färger. Många nya hästar är rätt blanka/bleka i färgen medan de äldre har mer detaljer och bättre skuggning. (så länge man inte går för nära så att pixlarna syns ;p) Bra att blanda. Bra att möjligheten finns för de som föredrar de nyare hästarnas modeller. :) Selleri François hästarna har riktigt fina färger så de skulle vara spännande att se i ny version ;)

EvaBunnyland

För att vara helt ärlig är jag inte alls förtjust i den gamla friesern. Jag tycker mycket mer om dom nya modellerna på hästarna. Jag gillar inte när frisern står stilla och typ "lyfter upp" ena frambenet. Alltså, personligen tycker jag inte alls det ser tjusigt ut! Hästar GÖR liksom inte så!
Men annars tycker jag att den nya friesern är mycket snyggare förutom kort galopp där svansen flaxar ENORMT mycket för hastigheten!

Alanis Moonstorm

Jag håller med Cecilia Gladefield, de äldre hästarnas färger är många gånger finare och att de försöker återskapa dem till de nyare modellerna gör mig glad.

Quinn Catforce

Tycker det är jättebra! Hoppas de gör nya jorvikiska ponnyer fast med samma färger som de gamla!😍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.