Chrome Pointer

Vargen förtjänar en uppdatering

   Jag hoppas att det en dag blir så att de stackars vargarna på Jorvik får lite tid och omtanke och får ett lite nyare utseende. Med tanke på hur mycket Jorvik utveckalts de senaste åren och hur det ser ut idag kan man nästan undra vilket spel de här kommer ifrån... x)
 
   Esme och nya hästen Lovey inspekterar en skum varg som typ är ute och flyger. Det är knappt så att bakbenen på den når marken x)
 
   Jag skulle tycka det vore kul om också kor och får skulle uppdateras lite, men samtidigt förstår man ju att det finns så otroligt mycket annat att ta tag i. Men en dag kanske?


Sara Jonsson

Undrar när man kommer in i gyllenåsafnas dal! När jag tittar på dig och alla andra är dom typ lvl 14 när dom får nyckeln av smeden! Är i level 13 nu eller kan man komma in tidigare än lvl 14?Tacksam för svar!

Svar: Då Gyllenåsarna kom till spelet var maxlevel level 12, men sen har fler och fler uppdrag kommit till spelet. Idag tror jag nästan inte det är möjligt att nå Gyllenåsarna innan level 15, men jag är inte helt säker på det.
Esmeralda Silverforce

Natalie Skyland

Usch ja, har aldrig tänkt på att vargarna faktiskt är riktigt fula cx Hoppas verkligen de får en re-make någon dag!

Minna Moonchild

Ja, håller med, våra vargar skulle må gott av en make-over. :/
Ser fram emot den dagen!

Hur är det med björnen? Jag besöker lurven så sällan så jag har nästan glömt hur den ser ut.

Svar: Jag tycker björnen ser helt ok ut! Åtminstone bredvid den stackars vargen x)
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Jaa! Kom igen sso teamet! Uppdatera djuren! xD

Nova daimondbaker

ja håller med alla djur behöver en make-over :)

Ann Oaktree

Hahahaha. Har inte tänkt på det förrän jag såg din bild. Underbart ju. Hahaha.

Linn Nighthope

Jag håller med den behöver verkligen förnyas!
PS. Älskar din kanal :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.