Chrome Pointer

Vad jag kan se...

   ...i mina bildmappar så har jag inte delat med mig av just de här bilderna än, så ni får dem här.
 
   Tre bilder från då jag byggde Valedale i The Sims 4! Det var ett kul bygge. Jag håller på med ett annat bygge i SSO-tema just nu, men jag vågar inte lova om det blir klart inom en rimlig framtid.
    Avalons vardagsrum
 
   Huset bredvid Avalons - det fanns inte plats för varken championat eller stall på den sidan bron.
 
   Elizabeths hus
 
  Om någon är intresserad och har missat det så har jag spelat in en kort video så att man kan se hur hela bygget ser ut:
 
 
   Jag byggde ju det här i princip direkt då jag köpte The Sims så jag var allt annat än en erfaren byggare. Kanske skulle prova på en remake någon dag, nu då jag också har fler pack att leka med!


Hedda Snowfire

Har verkligen fått upp ögonen för sims på senaste tiden!
Men har ett litet problem. För det första vet jag inte om jag skall köpa the sims på CD eller om det är bättre att köpa via origin. Hur köpte du The Sims och hur skulle du rekommendera att man köper det?
Och till min andra fråga:
Expansionspack/ stuff pack. Vilka borde jag köpa? Kommer mest satsa på byggning av hus, inredning osv så vilka pack av de du har passar mig bäst? Vill ha ett ganska utbrett sortiment med olika sorters saker i. En mix av allt helt enkelt. Kommer antagligen köpa massa pack i framtiden men vilka är bäst att börja med!
Måste även avsluta med att din blogg är helt magisk!

Svar: Jag har köpt allt digitalt och jag har faktiskt inte hittat mer än baspacket ute i butik. Himla smidigt att ladda ner via Origin ändå!De pack som har flest byggrejer jag använder mig av är Trevligt Tillsammans och Vampyrer, men det beror ju helt på vilken stil man trivs bäst med själv också. På The Sims hemsida kan man se allt innehåll i packen så att man kan kika innan man köper, så gör det innan du lägger ut pengar på något!
(Och tack!)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.