Chrome Pointer

Vad jag kan se...

   ...i mina bildmappar så har jag inte delat med mig av just de här bilderna än, så ni får dem här.
 
   Tre bilder från då jag byggde Valedale i The Sims 4! Det var ett kul bygge. Jag håller på med ett annat bygge i SSO-tema just nu, men jag vågar inte lova om det blir klart inom en rimlig framtid.
    Avalons vardagsrum
 
   Huset bredvid Avalons - det fanns inte plats för varken championat eller stall på den sidan bron.
 
   Elizabeths hus
 
  Om någon är intresserad och har missat det så har jag spelat in en kort video så att man kan se hur hela bygget ser ut:
 
 
   Jag byggde ju det här i princip direkt då jag köpte The Sims så jag var allt annat än en erfaren byggare. Kanske skulle prova på en remake någon dag, nu då jag också har fler pack att leka med!


Hedda Snowfire

Har verkligen fått upp ögonen för sims på senaste tiden!
Men har ett litet problem. För det första vet jag inte om jag skall köpa the sims på CD eller om det är bättre att köpa via origin. Hur köpte du The Sims och hur skulle du rekommendera att man köper det?
Och till min andra fråga:
Expansionspack/ stuff pack. Vilka borde jag köpa? Kommer mest satsa på byggning av hus, inredning osv så vilka pack av de du har passar mig bäst? Vill ha ett ganska utbrett sortiment med olika sorters saker i. En mix av allt helt enkelt. Kommer antagligen köpa massa pack i framtiden men vilka är bäst att börja med!
Måste även avsluta med att din blogg är helt magisk!

Svar: Jag har köpt allt digitalt och jag har faktiskt inte hittat mer än baspacket ute i butik. Himla smidigt att ladda ner via Origin ändå!De pack som har flest byggrejer jag använder mig av är Trevligt Tillsammans och Vampyrer, men det beror ju helt på vilken stil man trivs bäst med själv också. På The Sims hemsida kan man se allt innehåll i packen så att man kan kika innan man köper, så gör det innan du lägger ut pengar på något!
(Och tack!)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.