Chrome Pointer

Soul Rider HQ

   Dåså, då ska vi börja täcka det stora hus jag byggde i The Sims 4 väldigt nyligen! Det här kommer delas upp i flera olika delar för att jag ska kunna beskriva mer ingåede hur jag har tänkt kring bygget.
 
   Utsidan av huset, som jag visat här på bloggen tidigare
 
   Huset som Lisa, Linda, Anne och Alex delar på är byggt som högkvarter och samlingsplats för druider innan de tog över det. Arkitekturen är väldigt lik den man ser både på Avalons och Elizabeth Sunbeams hus och även efter inflyttning har tjejerna bevarat mycket från äldre tider (förutom i sina egna rum, som de renoverat efter egen smak).
Huset är byggt i trä och eftersom Jorviks Urträd är mycket viktiga för druiderna är träd även ett genomgående tema i huset. Växter och blommor finns i nästan varje rum och grenar från Urträden gror på flera håll och utgör också en designinspiration.
 
   Tjejerna har lyckats hålla husets öppna utrymmen rätt "öppna" utan att kasta in egna grejer, men Alex kan lämpa av stora lådor här och var ibland vilket driver Anne till vansinne medan Linda och Lisa mest kliver över det skräp som Alex kan ha lämnat efter sig.
 
   Den stora hallen erbjuder fin förvaring, och det är lätt att komma förbi även då Alex släpat in konstiga grejer. Vardagsrummet ryns tvärs över korridoren.
 
   Den långa korridoren leder till köket om man svänger till höger, och till det stora badrummet om man svänger till höger. Det finns inte en chans att Anne skulle bo i ett hus utan ett stort badkar!  Det finns dock ett till badrum i huset, eftersom de andra tre inte pallar med att vänta på att Anne ska göra sig klar på mornarna.
 
    Ytterdörren sedd till vänster, dörren i slutet av koridoren leder till det stora badrummet.
 
   Badrummen har båda två tegelväggar och stengolv. Det här badrummet renoverades lagom till att tjejerna flyttade in och är därmed lite modernare än det andra i huset. Eftersom husgrunden är rätt hög och fönstren har fönsterluckor har de inga gardiner inne i badrummen - de skulle ändå bli fuktiga i värmen.
 
   En upplyst spegel hänger på väggen ovanför badkaret
 
   Badrummet i en annan vinkel, dörren precis utanför bild till vänster
 
   Nästa gång vi kikar in i huset tittar vi på mer av nedervåningen!






Daniela Silvergarden

Jag tycker att Soul Rider HQ är jättefint :D Kommer du göra ett stall för deras hästar också? Du måste inte men det var bara en idé :)

Svar: Jag tror inte jag kan bygga något jätteroligt gällande det, men den dagen det kommer hästar till spelet så!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.