Chrome Pointer

Saknar lite epicness

   Mr Sands från SSL3
 
   Längtar något enormt efter den dagen det blir huvudstory igen. Något enormt.


Alyssa Shyfall

Jag med. Älskar huvudstorin såå :) Jag undrar vad som kommer att hända med Justin och om vi kommer kunna rädda Anne.

Melissa Dragonnight

Jag längtar också! Tycker snart att det borde bli dax för Anne att komma till sso, och stackars Herrman som vi bara har övergett till G.E.D! o.O

Quinn Catforce

Hoppas också det kommer mer huvuduppdrag! Hallå, de sa ju att det skulle komma mer huvuduppdrag under 2016? Gjorde det det? Näe inte vad jag vet... Eller hur?🤔

Svar: Nope, ingenting sen december 2015...
Esmeralda Silverforce

Jamie Emeraldheart

Asså får panik vet inte hur jag kan ladda ner ssl xD

Svar: Spelet går inte att ladda ner, det går dock att köpa från t ex Amazon om man har tur.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.