Chrome Pointer

Nattsvart

   Natthimlen från de riginala Star Stable-spelen
 
   Visste ni att det är i princip omöjligt att spela de originala Star Stable-spelen medan det är natt i spelet? Det är fullkomligt kolsvart och eftersom inga vägar är utmarkerade på kartan är det otroligt svårt att navigera sig om man nu inte kan spelen totalt utan och innan. Jag är glad över att natten i SSO inte är lika mörk!


Quinn Catforce

Åh, önskar att jag hade de tidigare spelen! Min kompis har dem men hon sägr att de ör tråkiga!? Om jag inte minns fel då😂😂😂😂

Minna Moonchild

På tal om stjärnklara nätter, är det bara jag som saknar en måne och månsken i SSO nattetid?
Sitter redo med skämskudden om vi redan har en måne i SSO som jag har missat...

Svar: Det finns en måne då man gör uppdraget med julklappsutdelning i Jarlaheim, men inte annars. Jag har hört att måne är lite mer avancerat än vad det låter och att det är därför det inte finns, men jag är inte säker på om det stämmer!
Esmeralda Silverforce

AlanisMoonstorm

Är rätt säker på att natten var så mörk när jag bröjade spela och att de gjort den ljusare? Like när jag började spela hade jag jätteproblem med att spela på natten, men nu har jag inga problem alls ens när jag anväder samma dator med samma skärminställningar? Är rätt säker på att de ljusade upp natten någonstans mellan våren 2012 och januari 2013...

Super-Tilda XD

När jag spelar på natten så är det inte så mörkt på bilden där, har du några förslag hur man fixar det?♥

Svar: Bilden är alltså från ett helt annat spel, den är från Höstryttaren!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.