Chrome Pointer

Nämen, en teaser!

   Star Stable har legat lågt på sociala medier sedan Jorvik City, men idag! Idag släpptes en teaser!
 
 
   Texten som tillhörde har jag själv översatt här: "SENASTE NYTT! Kallterna har rapporterat att de har sett en mystisk häst i Dinodalen på sistone. Tydligen försvann den direkt efter att de berättat det här för oss, men ryktet säger att den här hästen snart kommer till Jorvik..."
 
   HÄSTTEASER säger jag glatt, FÖRSTA APRIL vrålar en drös andra. Vore det dock inte riktigt elakt att visa något sånt här i Första April-syfte? Det är dessutom i morgon, och skulle de verkligen vilja spoila? Dessutom gjorde de ju en häst förra året, kanske är lite overkill att göra det två år i rad... Hur som helst ska det bli jättespännade att se vad som händer i morgon! För er som inte varit med så länge så händer något i spelet varje år på Första April. De grejer jag minns är att ett år lurades via att alla NPC's i spelet skulle bytas ut till Barney, Carney och Marley, ett år var spelet kolsvart då man loggade in och det sades att man skulle bli bannad för evigt om man försöket göra uppdrag med lampor eller facklor och förra året stod King Kongs kusin SuperShiren i Fort Pinta - that is, en fullkomligt enorm Shirehäst som gick att köpa om man var på level 1205 eller något sånt.
 
   Tillbaka till ämnet, bilden! Man ser ju en liten häst vid skelettet, precis bakom huvudet. jag har sett många gissningar på hästar, bland dem Finnhäst, Haflinger, Gotlandsruss och uppdaterad fjording. Det är ju svårt att se exakt vilken färg hästen har, mer än att den verkar rätt ljus... men det ska bli spännande att se vad det är, jag tror inte det är ett skämt!


Amanda Silverlord

WILD GUESS: Detdär är Concorde, huvudstory?

Svar: Det hade allt varit något!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Hoppas på Haflinger :D Det ser lite orangebrun ut, va? Haha ingen aning, men kul med en ny häst!

Haley Eastlake

Gotlandruss hade ju varit en dröm! Gillar Amandas vilda gissning, det hade ju varit ännu mer fantastiskt! vi får vänta och se

Quinn Catforce

Åh hoppas på Finnhäst! Skulle direkt övertala pappa att köpa sc som försenad födelsedags present (fyller 14 idag😄🙈) och köpa min Baron😍 Men jag antar stt det är en uppdaterad fjording... fast borde de inte säga lite mer då isåfall?🤔😄😅

Fiona Underland

Zoomar man in webbläsaren så att hästen blir större, är hästen isabellfärgad med ljust tagel och ljust hovskägg!

Svar: Det går att zooma direkt på Instagrambilder numera också, man ser rätt fint där :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.