Chrome Pointer

Minns ni förra veckan?

   Då jag pratade om atityd i communityt mot varandra och mot teamet? Det är rätt lugnt bland alla svenskar nu (troligen mest för att det finns absolut noll att prata om), men övriga communityn är i uppror. Så mycket ilska har jag inte sett på länge och jag blir bara ledsen och pallar inte med att kolla på vad andra tycker. Jag är själv riktigt uppgiven över att det ska behöva gå ÅR mellan varje huvudstory - jag försöker hålla modet uppe, men det är svintrist. Och jag är tydligen inte ensam, för nu har väldigt många spelare gett upp på att snällt vänta på uppdragen och nu står de verkligen och bankar på SSO's dörrar och skriker efter huvudstory. Skriker. Ilsket. Det ser otroligt otrevligt ut, men jag förstår verkligen reaktionen trots att jag inte tycker den är trevlig.
 
   Hela stämningen känns jättetråkig just nu. Blä. Och det måste ju förstås finnas en anledning till att de här uppdragen som är så otroligt efterlängtade dröjer så länge, men man orkar bara vänta så länge. Det tar tid, ja - men det ska inte behöva ta ett år mellan varje del av det som spelet faktiskt står för.
 
 
 
   Gällande dagens hästar var ingen av dem riktigt i min smak åtminstone idag. Jag brukar ofta ändra mig efter några veckor och bli sugen på hästarna ändå - men inte idag.
 
 
 
   Bara så ni vet kommer aktiviteten troligen vara låg här i åtminstone ett par dagar pga personliga anledningar. Livet är inte väldigt ljust just nu :(


Chantal Applebell

Hoppas det blir ljusare för dig snart :) Vet hur det kan vara! Skickar lite styrka till dig.
Gillar din blogg förresten,du skriver verkligen bra oh intressanta inlägg! :)

MvH
Chantal

Amanda Rainwood

Samtidigt som jag är fruktansvärt frustrerad och besviken över att det tar sådan otroligt lång tid mellan huvuduppdragen så skulle det aldrig falla mig in att sätta mig och spy ut otrevligheter offentligt. Ja, jag undrar verkligen vad det är som tar sån tid och ja, jag vill som kund mer en gärna ha en förklaring till varför kläder, högtidsuppdrag (som till stor del ser likadana ut varje år) och brödbak i Epona till synes verkar prioriteras högre än själva basen till spelet. Jag har ingen aning om vad som försiggår bakom kulisserna, men jag håller stenhårt i att teamet borde kommunicera mer med sina kunder och informera oss om vad som händer.

Jag hoppas att du mår lite bättre snart!

Annabelle Wolfhand

Hoppas det blir bättre snart! Du ska veta att du är underbar och fantastisk! <3

Minna Moonchild

Hoppas du mår bättre snart!

Finns det något vi läsare kan göra eller skriva om för att hjälpa / muntra upp?

Jag har bara spelat SSO i ca 15 mån, så jag har inte riktigt fått känna på hur det är att vänta 12+mån. på mer huvudstory, men jag förstår verkligen er frustration.
SSO-teamet kanske skulle kunna lugna den arga mobben lite med att iaf förklarar varför det dröjer och ge en hint om när nästa del kommer.

Cecilia Gladefield

Håller med om att en sneak peak på nästa huvuduppdrag samt kanske en intervju med game directorn hade inte suttit fel.
Är också riktigt frustrerad över att behöva vänta så länge på huvuduppdrag. Många av mina vänner har slutat spela pga att de ledsnat på all väntan. :/
Man vill verkligen inte vara negativ då som sagt många delar av communityt redan tyvärr är mörkt men samtidigt kan man inte bortse från hur man känner. Det är väldigt jobbigt att vänta. Men men man får väl hålla ut ett tag till. ^^

Sigrid Bunnyroad

Jag är också väldigt frustrerad över att det inte kommer huvudstory, ja det är jag. Men bara för det är inte jag en av dom som ilsket "skriker" på ssoteamet efter uppdrag. Jag menar, vad är meningen igentligen? Bara för att man skriker betyder det inte att teamet gör som man vill.
Och jag håller med om att det är lite konstigt att de prioriterar "mini"uppdrag framför huvudstory!

Hoppas att det blir lite ljusare för dig snart, skickar dig massa lycka och energi<3

Natalie Skyland

Håller tummarna jättehårt för att det ska komma mer huvudstory snart, tänker att om det tar så lång tid för sso teamet att bli klara med de så kanske det visar sig att det helt klart var värt väntan? Tänk om uppdragen är jätte välgjorda liksom? Man skulle ju rädda Anne från Pandoria precis när det slutade, tänk om de faktiskt fixat så att pandoria är en plats man får åka till? Då skulle jag helt klart förstått varför det tog så oändligt lång tid :D

Quinn Catforce

Hoppas du känner dig bättre snart!❤️

Längtar också efter mer huvuduppdrag... har inget att göra just nu... visst, jag har de 3 urhästarna kvar att levla, men jag orkar inte... har tröttnat på alla tävlingar nu... tar lite paus från levlandet, orkar knappt spela alls då det inte finns nåt att göra... är inte ens sugen på att köpa en till häst!? (Om ja skulle ha råd) har så mycket i skolan och har en massa fiolövningar nästa vecka + 2 konserter... vill helst bara bli sjuk (ja, faktist, det är sant!), då får jag åtminstone sova... ORKAR BARA INTE NU!😩😩😩😭😴😴😞😞😞😕😕😣😣😔

Åh, nu "pratar" jag bara om mig själv... men Den här tiden på året brukar alltid vara den längsta och tråkigaste!❤️❤️❤️

Som sagt, hoppas du blir bättre!❤️❤️❤️❤️❤️

Quinn Catforce

(Alltså inte sådär super-sjukhus-akut-sjuk, utan mer typ lite feber och förkylning...)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.