Chrome Pointer

Köpfrenzy

   Jag passar på att köpa en massa The Sims-pack innan det är dags att deklarera och jag känner mig fattig igen. Jag har ju köpt några spel på Steam som jag inte har testat än heller, men lusten för det finns inte riktigt just nu. Då jag har tid, lust och ork, då tusan! Sen ska jag leta ny dator också. Jag ska bara räkna ut hur mycket jag måste skatta i deklarationen - jag skattar lite som egen företagare och de pengarna har jag inte rört på flera år, så de kommer jag nu använda för att köpa mig en ny gamingdator.
 
   En sak som jag lite missat eftersom jag inte bloggat ordentligt på någon/ett par veckor är att jag kommer vara borta ett par veckor i april. En bekant till mig reser bort så jag flyttar in i hennes lägenhet och är kattvakt tills hon är tillbaka igen. Jag kommer ha begränsad tillgång till dator under den tiden just för att jag bara kommer ha med mig min stackars laptop, men jag ska försöka förbereda lite i förväg. Att schemalägga två videor i veckan på YouTube borde väl till och med jag klara av just nu! Saker blir ju lite som de blir eftersom jag inte mår bra, men jag har ju ändå inte mycket att skriva om. Nu har det ju varit en lugn vår på Star Stable så det är ju bara en tidsfråga innan karusellen med nya hästar, något större uppdrag och möjligen också någon funktion dyker upp. Till det hoppas jag att jag får mer energi så att jag kan skriva - just för att skrivandet är inte bara en viktig del av min vardag, utan också vem jag är. Skrivande är viktigt för mig!
 
   Det magiska Abzû






judith

vart köper man spelet?

Svar: Beror på vilket spel du menar eftersom jag nämner tre olika i detta inlägg!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.