Chrome Pointer

Inte där än

   Lily och hästen Epona
 
   Jag har inte spelat klart Horsez: Ranch Rescue än, men trots många "brister" är jag lite imponerad av spelet. Det har en speciell grafikstil som ibland kan vara lite skum, men ofta är den väldigt effektfull. Blir bara lite trött på de där hemska posteffekterna som dyker upp här så som i typ Springdale och SSO. Posteffekter är bara till problem och saker och ting ser ut som att de typ är radioaktiva, inte nice...






Towa

Esme du är Bääst

Towa

Du Esme v a d skulle jag göra utan dig tänk på alla uppdrag du hjälper mig med

Renee E

Vad gör egentligen posteffekterna?

Svar: Ingenting mer än att jag tycker de är fula, haha... de lägger på ett skinande ljus på allting och jag tycker det ser hemskt ut!
Esmeralda Silverforce

Crystal hagward

Hej esme, jag undrar bara vet du vilken av dem senaste urhästarna som van?

Svar: Vann?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.