Chrome Pointer

Dag 2 på Tekniska Museet

   Igår var det alltså den andra och avslutande dagen på Tekniska Museets MegaHelg! Det var en riktigt rolig helg, men det är också väldigt utmattande att jobba på event och jag gick och lade mig och somnade redan klockan 9 igår kväll.
 
   Precis som i lördags så fick man testa workshops där man kunde bygga ett eget race i Star Stables egen spelmotor, där man kunde få texturera egna Mustanger samt designa egna husdjur. Det kändes som att det inte var så mycket folk, men jag tror nog att väldigt många hann vandra runt och titta på allting under helgen. Igår var en extra teammedlem med inne i rummet också, så jag tror det fanns ännu mer chans att få svar på frågor. Det är en sån otrolig möjlighet för spelintresserade att få se hur det går till bakom kulisserna och som jag nämnt förut är det nästan omöjligt att förstå hur mycket arbete som går in i en sån här produkt utan att ha sett det med egna ögon. Det var många som testade som aldrig ens hört om Star Stable förr men som ändå tyckte själva processen var jätterolig! Till och med Game Master Karoline, som egentligen jobbar med att göra uppdrag och nya tävlingar, fick testa på att måla en egen häst för första gången någonsin. Jag tycker att hon gjorde ett fint jobb!
   GM Karolines häst - ni kan se nästintill alla helgens hästar i Star Stables senaste album på deras Facebooksida! (Den svenska sidan alltså)
 
   Det hela har varit intensivt men otroligt roligt. Jag älskar att jobba på event och skulle gärna göra det varje helg om jag fick chansen, trots att jag är så trött så jag bara vill gräva ner mig då allt är ihoppackat, haha. Ni skulle ha sett igår då vi packade ihop allting för att dra tillbaka det till SSO-kontoret, vi satt på hög på varandra i en taxi balanserandes datorskärmar i knäna och funderade på om det var värt att sova på soffan på SSOHQ för att slippa behöva gå ut igen... plus att en av hissarna upp till HQ hoppade till på vägen så jag som tagit en tidigare hiss med massa packning hörde ett halvt dödsvrål från några stackars Game Masters. Det är farligt att jobba med datorspel! (Bara ibland)
 
   Jag är fortfarande övertrött för jag behöver lång tid på mig att återhämta mig efter intensiva perioder, men nu vet ni vad som har hänt i SSO-väg i vilket fall!






Steph

Det var jättekul där:D

Amaranta pinklee

omg vad söt hästen va!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.