Chrome Pointer

Dag 1 på Tekniska Museet

   Jag kom hem för bara en stund sen. Hela dagen har spenderats på Tekniska Museet i Stockholm där Star Stalbe är en del av eventet MegaHelg. Som jag sa i mitt sneaste inlägg är det här ett LITET event, men roligt är det ändå!
 
   Star Stable har under hela dagen haft workshops med en Game Designer, en 3D Artist och en Concept Artist. Tillsammans med dem har man fått bygga ett lopp i SSO's spelmotor, måla textur (alltså päls) på en Mustang och rita konceptskisser på husdjur. Jag har inte haft så mycket tid att titta på allt men det såg ut som att alla hade roligt och det hela verkade uppskattas massor! Matilda kom förbi en kort sväng också men tyvärr har hon inte möjlighet att komma i morgon.
   Vi kommer vara där även i morgon mellan 13.00-17.00 och antalet platser i workshoparna är begränsade. Idag var det dock så lugnt med folk att det alltid fanns plats att titta på även om man inte fått plats i en workshop, så man kan lära sig mycket ändå! Det är också spännande för många att se att man faktiskt kan jobba med såna här kreativa saker - så som Vira (Lead Concept Artist som varit på eventet idag och även är där i morgon) sa till mig då vi var på väg hem så var det många som inte riktigt förstod att hans jobb verkligen går ut på att sitta och rita och vara kreativ hela dagarna. Det finns många drömjobb inom gaming!
 
   Jag har inte direkt fotat några bilder därifrån men jag har ett par bilder från dagen uppe på min Insta-snapchat-grej-som-jag-aldrig-minns-vad-den-heter. Instasnap. Jag tror vi kommer vara några fler som har ordning på det hela i morgon så då kanske det finns tid för sånt!


Sigrid%20Winterdotter

F A N jag måste välja mellan att titta på nya huset jag ska flytta till i juni, eller att gå på Tekniska. UUUUUUUH VAD SKA JAG VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLJAAAAAAAAAA HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLPPPPPPPPPPPP

Sigrid Winterdotter

Värt att nämna är att jag vill jobba som nånting kreativt inom gaming, till exempel skapa texturer. Jag kan ju dra till Tekniska efter jag vart på visning men då kommer jag vara mentalt död på måndag -.- Fick dessutom en ångestattack idag så jag vet inte om jag kommer orka men jag vill juuuu

Matilda Southtree

Åh jag vill diiit! Låter så roligt alltihopa! Men har inte möjlighet, verkligen inte, tyvärr :P

Steph

Hej! Var där igår och ska dit idag också! Du verkar jättesnäll!

Tilde

Vad andvänder du gör blogg tex weebly

Rebecca Bluegren

Sneaste inlägg <33

Eva Bunnyland

Tilde, hon använder Blogg.se

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.