Chrome Pointer

Äventyr

   Penny påväg bort mot Dinodalen med liftare
 
   Det kom ju nya uppdrag förra veckan, men jag känner inget driv till att göra dem just nu. Om jag gör dem nu sitter jag ändå tre dagar senare och har inget att se fram emot i spelet, så jag låter det vara. Jag loggar egentligen bara in på Esme för att göra Hästmarknaden just nu och känner inget sug efter att göra något annat. Jag har ju gjort det mesta och lite till... Hur många gånger har man inte gjort alla lopp och dagliga uppdrag i spelet liksom? Tänk att det för ett par år sedan tog 21 dagar att levla en häst till level 15 och jag hann nog skaffa mig minst tio hästar innan det ändrades på, så förstå hur många gånger jag hunnit tävla loppen bara innan dess...
   Jag sparar alltså Jamie Olivetree till senare (men det ska bli kul att göra uppdragen och grejerna i hennes butiker är fina) och hoppas på att det kommer fler äventyr snart så att jag har lite att göra då jag loggar in.
 
   Därmed har jag inte mycket att skriva om heller, men jag kanske kan väga upp det med lite nya bilder istället. Efter en lång dipp har jag lite motivation till Photoshop igen, vilket synts här de senaste dagarna. Vi får se vad som kan knåpas ihop den här veckan!


Paulina Masterwatcher

Din blogg är jättebra men det är en sak jag stör mig på, det är att det kommer reklam för typ telefoner. Är det du som väljer det eller kommer det atomatiskt?

Svar: Jag har tyvärr ingen som helst inverkan över reklamvisningar på bloggen :/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.