Chrome Pointer

Tillbakablick

 
   Hästen ovan ser inte mycket ut för världen - men i Star Stable: Vårryttaren var detta dåtidens Andalusier. Hästens färg kan absolut vara realistisk, det kan ja gå med på, men som den såg ut! Jag vet att det finns purister i vårt community som skanderar att det var bättre förr; men jag kan inte riktigt hålla med trots att Andalusierna inte är mina favoriter ens i SSO.


Cecilia Gladefield

Ja jösses vad långt de har kommit :D
Älskar de gamla hästmodellerna och önskar dem till SSO dock med kanske en liten tweak precis som starthästarna fick ^^ Även om jag älskar de gamla modellerna så är jag långt ifrån en purist ;) Allt måste utvecklas för att överleva. Dock önskar jag mig fortfarande de äldre modellerna, kanske de kan dyka upp till försäljning i ett nostalgi event? ;) Skulle vara awesum med antik ridutrustning och liknande.

Svar: Haha, jag skulle å andra sidan bli så sjukt sur om de gamla modellerna kom hit x) Jag vill bara att det ska röra sig framåt nu, vore ett sånt bakslag att ta in tio år gamla modeller!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Jao, de är lite unika...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.