Chrome Pointer

Race med NPCs

   Det finns inte jättemånga race mot NPC's i SSO, men jag finner mer och mer att jag uppskattar de som finns. Utmaningar tar jag gärna emot i SSO, särskilt nu då spelet blir mer interaktivt och det blir mer och mer gameplay istället för att springa fram och tillbaka och klicka på lite glitter.
   Här har ni en bild som är rätt gammal - den är från då jag öppnade butiken Jaharla i vintras. Men den påminde mig om att det vore kul med vänskapliga race med fler karaktärer. Sonya har ju sin häst (eller ja, hon ska väl skaffa sig en hjälm också, eh?) och jag kan tänka mig att fler karaktärer kan få hästar. Kanske något med Madison den dagen hon återförenas med sin Nightdust, men det här är ändå en ö fylld av hästar och det måste väl finnas några fler som vill rida?
 
 


Alva Lionrock

Jag håller med!

Minna Moonchild

Ja! Det skulle vara grymt roligt med fler lopp tillsammans med NPC´s.
Åh Madison, man kan ju inte göra annat än att gilla den ungen!

Kanske fler lopp där man får sätta BobCats på plats. Hehe...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.