Chrome Pointer

Quick info

   Jag tänkte att nu då jag har ett par minuter över ska jag slänga iväg lite info till er.
 
   Jag känner mig väldigt oinspirerad till att fota bilder till blogg och Instagram med den nya spelkameran i SSO. Den sitter så väldigt högt att det blir mer trassel än kul att få till snygga bilder. Det är min åsikt though, och ni kanske tycker det funkar jättebra som det är.
   Jag är alltid noggrann med att på ett eller annat sätt överlämna feedback tillbaka till SSO, för genom att ge tillbaka genomtänkt kritik, både positiv och negativ, hjälper vi till att skapa ett bättre spel. Sånt gör saker lättare för teamet också, då de inte behöver gissa vad vi tycker! Så nu har jag skickat in mina tankar om kameran med både grejerna jag gillar (de olika inställningarna med bra valmöjligheter och vilka enorma förbättringar det blivit med att styra karaktären) och de jag tycker mindre om (vilket egentligen enbart är höjden på kameran). Nu har jag gjort min insats för samhället!
 
   Det som ändå är bra med situationen är att jag har rätt mycket äldre grejer att ta upp som jag bara inte hunnit med än! Jag ska avvakta och hoppas att jag helt enkelt vänjer mig nu, och under tiden ska jag föröska gå igenom de kära gamla Årstidsryttarna igen eftersom jag känner att det verkligen är dags att spela dem igen. Det bidrar med mer att skriva om också, för jag vet att många av er som läser här inte vet så mycket om de originala Star Stable-spelen. För er som är riktigt nyfikna finns de alla att se på min YouTube, men det kommer dyka upp mer om dem här med.
 
  Det coola Dietrich Horse Show i Star Stable: Vinterryttaren
 
   Nu ska jag packa och klippa videor, tjofräs!






Sigrid Winterdotter

Min blogg leeever!

Ann Oaktree

Åh! Trodde det nästan först var från SSO. Haha. Blev helt, meh! Vart är det där någonstans!?! Där har jag ju aldrig varit. Haha

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.