Chrome Pointer

Påminnelse!

   Jag blir ofta tjatad på då det kommer till YouTube, om att jag ska spela in både det ena och det andra och att mina videor kommer ut för sällan. Jag kan med glädje informera om att det på min kanal finns över 730 stycken videor till förfogande och jag tvivlar på att det är särskilt många som sett ens hälften! Nejmen seriöst, jag gör så gott jag kan men videoproduktion tar tid.
   Jag tänkte iaf passa på att tipsa om lite videoserier jag har på min kanal utöver bara SSO! Klicka bara på speltitlarna för att komma direkt till spellistorna.
 
   Starshine Legacy - Det är inte SSO - men det är spelen som lade grunden för SSO! I SSL får man lära sig om hur Ödesryttarna träffades och upptäckte sina magiska krafter.
 
   Star Academy - Då magi och hästar har gått ur tiden ska det till att bli en musikskola på Jorvik! Det här spelen handlar om sång och dans och är riktigt roliga.
 
   Star Stable (1, 2, 3, 4) - Nej, det är fortfarande inte Star Stable Online, men Star Stable är spelen som lade grund för mycket av det spel vi spelar så mycket idag. Här får man bland annat se en helt annan version av Silverglade med omnejd!
 
   My Horse and Me - Det här coola spelet satsar till 90% på banhoppning, och sen finns några minispel som jag är så värdelös på att ni säkert får er något skratt medan jag panikar över hur dåligt det går.
 
   My Horse and Me 2 - I detta spel följer man Emma som tävlar fälttävlan. Ett lite speciellt spel som ändå är väldigt trevligt!
 
   Zoo Tycoon 2 - Mitt hjärtespel som aldrig går ur tiden. Tyvärr kommer jag aldrig avsluta denna spellista eftersom den sparade filen på spelet blev korrupt, men det här var en videoserie som uppskattades väl!
 
   Horsez - Ett hästspel med hästar som ser ut som Garnoks avkomma - nja, kanske inte världens bästa idé, men det här spelet har en av de bästa handlingarna av alla hästspel jag testat genom åren.
 
 
   Arvet från Rosemond Hill - Jag tror att alla jag pratat om spelet med håller med om att Arvet från Rosemond Hill är världshistoriens bästa hästspel. Ändå vet jag knappt varför det är så bra? Fult till tusen är det, men det är så galet bra.
 
   PennyGirl - Om Arvet är fult men fantastiskt är PennyGirl makalöst men svintråkigt. Eller kanske inte riktigt så illa, haha, men det är en rip off på SSO med galet snygg grafik.






Eva Bunnyland

Håller med, du gör ju nya videor när du kan och vill liksom .-.
Arvet från rosemond hill är verkligen fult x)

Lova%20Windpaw

Jag letade runstenar igår och tog alla i Skördebygden. Idag tänkte jag leta dem i Silverglade men alla jag hittar är redan avaktiverade. Är det här en bugg eller är det på grund av att det är kväll?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.